Middelzand 3108

Middelzand 3108

1788 EA

Julianadorp

Vraagprijs

€ 224.500

Bouwjaar

1975

Perceel

108 m²

Woning

99 m²

Slaapkamers

4

Gelegen in een rustige hoek, staat deze degelijke eindwoning met eigen parkeerplek en berging voor het huis. De woning bestaat zoals gezegd uit een solide basis (met 10 zonnepalen) en is mede daardoor een makkelijke woning om zelf op smaak te maken met je eigen interieur, kleur- en afwerkingskeuze.

In de woning kom je een onder meer een daglichtvolle en tuingerichte woonkamer tegen, deze is op dit moment gescheiden van de keuken, iets dat desgewenst eenvoudig ongedaan gemaakt kan worden als je meer diepgang op de begane grond wil en ook het daglicht van de voorramen bij de living wil betrekken (best een leuk idee toch?). Vervolgens zijn er op de etage drie goede slaapkamers en is daar ook de badkamer met douche voorzien van een regen- en handdouche, wastafelmeubel, spiegel en een toilet. Via een vaste trap kom je op de zolder die heden in gebruik is als bergruimte, maar door zijn grootte en invulling met verschillende ramen ook heel goed van pas kan komen als slaapzolder en zodoende als vierde slaapplek. Tevens zijn wij in het bezit van voorbeelden van gemakkelijke aanpassingen/oplossingen die ervoor zorg kunnen dragen dat indien nodig er zelfs een vijfde slaapkamer in de huidige indeling verwerkt kan worden, dit kan wellicht handig zijn voor grote gezinnen.

Bovendien zijn er nog een paar details die wij je willen vertellen, namelijk dat de voorgevel afgelopen zomer (2022) is voorzien van kunststof Keralit gevelbekleding en tegelijk ook van een hoogwaardige nieuwe en bijpassende kunststof voordeur. Ook de tien eerdergenoemde jonge zonnepanelen (2021) en de meterkast die daarvoor toen direct is aangepast zijn noemenswaardig en natuurlijk een meerwaarde!

Voor de indeling verwijzen wij je vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan eens in het bijzonder op de goede indeling en de mogelijkheden.

Bijzonderheden:

  • Energielabel C (deze is in het verleden opgemaakt, voor het plaatsen van de zonnepanelen, mogelijk heeft dat dus invloed).
  • De meterkast is voorzien van een groepenkast met installatieautomaten.
  • De parkeerplaats op eigen grond.
  • De keuken die onder andere uitgevoerd is met een gasfornuis met oven, afzuigkap en Amerikaanse koelkast.
  • De badkamer is ingericht met een douche voorzien van een regen- en handdouche, wastafelmeubel, spiegel en een toilet.
  • De drie slaapkamers op de etage met nog een slaapmogelijkheid op zolder en indien nodig zelfs de mogelijkheid een vijfde slaapkamer te creëren op de etage (vraag ons vrijblijvend naar het voorbeeld).
  • De goed gesitueerde achtertuin.
  • Verschillende basisscholen, kinderopvang en ook het Junior College vindt je in de directe omgeving.
  • Binnen gemiddeld vijftien autominuten bereik je eveneens plaatsen als Den Helder en Schagen.
  • Veel van de dagelijks gewenste voorzieningen liggen vanaf deze locatie binnen handbereik, duinen, strand en zee natuurlijk ook!

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Eindwoning
Bouwjaar
1975
Perceelgrootte
108 m²
Woonoppervlakte
99 m²
Inhoud
350 m³
Schuur/berging
5 m²
Garage
Energielabel
C
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2012 Intergas
Zonnepanelen
10 stuks uit 2021
Parkeren
Op eigen terrein

Locatie

De woning staat heel gunstig op ten minste fietsafstand van winkelcentrum de Riepel en van de verschillende winkels en bijvoorbeeld de restaurants in de oude dorpskern, waar je net als in winkelcentrum Dorperweerth heel goed terecht kan voor nagenoeg alle dagelijkse benodigdheden. Er zijn verschillende supermarkten, slagers, bakkers, visspeciaalzaken, een groenteboer en nog heel veel meer fijne zaken en winkels! Kinderopvang, basisscholen, het Junior College en ook sportclubs en verenigingen vind je in het dorp zelf. Bijzondere natuurlijke elementen zoals het duinengebied, strand, zee en de landerijen rondom Julianadorp zijn eveneens op loop- en fietsafstand, een geweldig gebied om in te wonen!