1e Emmadwarsstraat 10

Verkocht

1e Emmadwarsstraat 10

1782 PH

Den Helder

Bouwjaar

1984

Perceel

92 m²

Woning

79 m²

Slaapkamers

3

In een van de authentieke en knusse dwarsstraatjes van de Emmastraat mogen wij deze, voor dit type woning opvallend ruime huis aanbieden, dat als basis op de begane grond al een betonvloer heeft, maar ook een fijne living waarin meer dan genoeg plaats is voor het gezellig opstellen van de zit/tv-hoek en eettafelopstelling. De woonkamer gaat geleidelijk over naar de keuken, waarvandaan middels een passage opvolgend toegang is tot het toilet en tot de praktische badkamer. Vanuit de passage is er tevens de entree tot de achtertuin, vandaaruit is de ruime berging met vliering bereikbaar.

Bovendien zijn er boven drie prima slaapkamers, dit komt voornamelijk omdat zowel de voor- als achterkant op deze etage recht zijn, wel zo efficiënt allemaal. Door de huidige uitvoering is het huis ook nog eens makkelijk op eigen smaak te maken, kortom: Een leuke kans voor veel woningzoekers dachten wij zo!

Nu de facelift van het Helderse stadshart met grote sprongen prachtig zichtbaar wordt kunnen wij wel stellen dat wonen in straatjes zoals deze, prettig en rustig gelegen behoorlijk populair geworden is. Vele gewenste voorzieningen zijn zoals je nabij een stadshart mag verwachten binnen handbereik, zoals supermarkten, scholen, sportclubs, een bibliotheek en restaurants, maar ook duinen, strand, zee en de groene zeedijk zijn natuurlijk dichtbij! Het prachtige theater “de Kampanje” vindt u op het Willemsoord complex dat op loop- en fietsafstand te vinden is, net als o.a. de restaurants, een bioscoop, een jachthaven en musea die u daar kan vinden. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer en ben je vanaf deze plek ook moeiteloos Den Helder uit.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de fijne indeling en de daarbij behorende mogelijkheden!

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1984
Perceelgrootte
92 m²
Woonoppervlakte
79 m²
Inhoud
268 m³
Schuur/berging
13 m²
Garage
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2018
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie