Coltof Makelaardij &
 Partners

1e Emmadwarsstraat 8

Verkocht

1e Emmadwarsstraat 8

1782 PH

Den Helder

Bouwjaar

1985

Perceel

91 m²

Woning

74 m²

Slaapkamers

2

Woningzoekers in deze categorie opgelet, dit is namelijk een heel leuk en sfeervol huis met energielabel B! De locatie is rustig én toch dichtbij het steeds mooier wordende stadshart met al zijn faciliteiten. De basis van de woning is onder andere een betonvloer met daarop in de woonkamer-keuken een combinatie van een hippe houten vloer en een tegelvoer. Er zijn strakke wanden en plafonds op de begane grond en etage, die overwegend gestuct zijn, er is een bijpassende keuken die onder andere is voorzien van het softclose-systeem, van een gaskookplaat en van een afzuigkap. Op de etage zijn in de huidige indeling twee slaapkamers opgenomen, maar ook heel praktisch de badkamer. De hoofdslaapkamer beschikt zelfs over een inloopkast! De ligging van de achtertuin is perfect, namelijk gericht op het zuidwesten en zodoende heel fijn gesitueerd op de middag- en avondzon. De schuur met vliering is bijzonder ruim en zorgt daarbij ook nog voor de nodige beschutting.

En nu de facelift van het Helderse stadshart met grote sprongen prachtig zichtbaar wordt kunnen wij wel stellen dat wonen in authentieke straatjes zoals deze, prettig gelegen aan de rand van het centrum behoorlijk populair geworden is. Vele gewenste voorzieningen zijn zoals je die in de omgeving van een middelgrote stad mag verwachten binnen handbereik, zoals supermarkten, scholen, sportclubs, verenigingen, een bibliotheek en restaurants, maar ook duinen, strand, zee en de groene zeedijk zijn natuurlijk heel dichtbij! Het prachtige theater “de Kampanje” vindt u op het Willemsoord complex dat op loop- en fietsafstand te vinden is, net als o.a. restaurants, een bioscoop, een jachthaven en musea die je daar kan vinden. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft, is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer (o.a. het centraal station) en ben je vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit.

Voor de indeling verwijzen wij je vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op uitstekende indeling en de goede afmetingen.

Bijzonderheden:

 • De begane grondvloer is in de basis van beton/steen, daarbovenop ligt een gezellige houten- en tegelvloer.
 • Het laatste grote schilderwerk buitenom dateert van medio 2020.
 • De keurige en vriendelijke voorgevel.
 • Het is een geweldig huis voor mensen die een huis gezellig willen maken.
 • De (bij)keuken is onder andere uitgevoerd met een gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser.
 • De badkamer op de etage is voorzien van een bad/douchecombinatie, een designradiator, een wastafelmeubel, een badkamerspiegel en tevens van een buitendeur voor het altijd zo gewenste daglicht en natuurlijke ventilatie.
 • De zonnige tuin is zuid/west georiënteerd en prettig beschut gelegen.
 • De royale schuur met vliering in de achtertuin is een absoluut pluspunt.
 • De woning is achterom goed bereikbaar.
 • Verschillende scholen en kinderopvang zijn in de nabijheid te vinden.
 • Openbaar vervoer vindt je in de vorm van het centraal station dat binnen vijftien wandelminuten bereikbaar is en met de fiets binnen vijf minuten.
 • In de nabijheid, dus op loopafstand vindt je o.a. supermarkten, gezellige restaurants, een bioscoop en nog vele andere voorzieningen die je mag verwachten nabij het centrum van een middelgrote stad.
 • Duinen, strand en zee zijn in Den Helder natuurlijk nooit ver weg, het strand van Huisduinen bereik je heel ontspannen binnen vijftien fietsminuten.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Tussenwoning
Bouwjaar
1985
Perceelgrootte
91 m²
Woonoppervlakte
74 m²
Inhoud
247 m³
Schuur/berging
8 m²
Garage
Energielabel
B
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1 op de verdieping
CV-ketel
2004
Zonnepanelen
Parkeren
Openbaar parkeren

Locatie

Nu de facelift van het Helderse stadshart met grote sprongen prachtig zichtbaar wordt kunnen wij wel stellen dat wonen in authentieke straatjes zoals deze, prettig gelegen aan de rand van het centrum behoorlijk populair geworden is. Vele gewenste voorzieningen zijn zoals je die in de omgeving van een middelgrote stad mag verwachten binnen handbereik, zoals supermarkten, scholen, sportclubs, verenigingen, een bibliotheek en restaurants, maar ook duinen, strand, zee en de groene zeedijk zijn natuurlijk heel dichtbij! Het prachtige theater “de Kampanje” vindt u op het Willemsoord complex dat op loop- en fietsafstand te vinden is, net als o.a. restaurants, een bioscoop, een jachthaven en musea die je daar kan vinden. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft, is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer (o.a. het centraal station) en ben je vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit.