1e Emmadwarsstraat 8

Verkocht

1e Emmadwarsstraat 8

1782 PH

Den Helder

Bouwjaar

1985

Perceel

91 m²

Woning

85 m²

Slaapkamers

2

Woningzoekers in deze categorie opgelet, dit is namelijk een toppertje!
De locatie is rustig en toch dichtbij het steeds mooier wordende stadshart met al zijn faciliteiten. De basis van de woning is onder anderen een betonvloer met daarop een gezellige en hippe houten vloer, de living is riant van opzet alsook mooi gestuct, de aansluitende keuken is knap en tijdloos alsmede voorzien van het softclose-systeem, van een gaskookplaat en van een afzuigkap. Op de etage zijn in de huidige indeling twee slaapkamers opgenomen, de hoofdslaapkamer beschikt zelfs over een heuse inloopkast! De ligging van de achtertuin is perfect, namelijk gericht op het zuidwesten. De schuur met vliering is bijzonder praktisch en zorgt ook voor de nodige beschutting.  

Nu de facelift van het Helderse stadshart met grote sprongen prachtig zichtbaar wordt & er op steenworp afstand een stadspark in ontwikkeling is, kunnen wij wel stellen dat wonen rond het centrum behoorlijk populair geworden is!
Vele gewenste voorzieningen zijn zoals u in het stadshart mag verwachten binnen handbereik, zoals supermarkten, scholen, sportclubs, de bibliotheek en restaurants, maar ook duinen, strand, zee en de groene zeedijk zijn natuurlijk nabij! Het prachtige theater “de Kampanje” vindt u op het Willemsoord complex dat op loop- en fietsafstand te vinden is, net als o.a. de restaurants, een bioscoop, een jachthaven en musea die u daar kan vinden. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer en ben je vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit.

Indeling begane grond:
Entree/hal, meterkast, toegang tot de gezellig living met houtenvloer (op beton), de open keuken mag modern genoemd worden en is uitgevoerd met onder anderen een gaskookplaat en afzuigkap. Na de keuken volgt toegang tot de bijkeuken waarin bijvoorbeeld plaats is voor het opstellen van verschillend witgoed en tot een separaat toilet. Vanuit de keuken is er toegang tot de achtertuin welke ook achterom bereikbaar is, achterin de tuin staat een schuur met vliering, heel praktisch allemaal. Middels de trap in de woonkamer komt u op de verdieping.

Indeling eerste verdieping:
Op de verdieping treft u naast twee slaapkamers de badkamer voorzien van douche/ligbadcombinatie, wastafel en radiator.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1985
Perceelgrootte
91 m²
Woonoppervlakte
85 m²
Inhoud
Schuur/berging
9 m²
Garage
Energielabel
B
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2004
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie