1e Vroonstraat 20

Verkocht

1e Vroonstraat 20

1781 LW

Den Helder

Bouwjaar

1981

Perceel

85 m²

Woning

78 m²

Slaapkamers

3

Deze relatief jonge woning met zowel op de verdieping als op de etage een betonvloer is met een splinternieuwe keuken, badkamer en toilet, alsmede met nieuwe vloer- en wandafwerking en nieuw achterpui al helemaal voor u opgefrist!

Het fijn ingedeelde huis heeft onder anderen een prettige living met aansluitend een moderne alsook complete keuken, er zijn op de etage drie goede slaapkamers en een aangename badkamer, de achtertuin is uitstekend op de zon gesitueerd.

De locatie is plezierig, namelijk aan het begin van de 1e Vroonstraat met om de hoek de Loodsgracht, de groene zeedijk en het nieuwe centrum en stadspark in ontwikkeling.
Zowel het stadshart met al zijn winkels, dagelijkse voorzieningen en niet in de laatste plaats Willemsoord met zijn vele leuke restaurants, een bioscoop, enkele musea, theater “de Kampanje” en niet te vergeten ons makelaarskantoor treft u op loopafstand. Naast dat het dus ook een praktische locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer en kunt u vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de prettige living met open keuken en op de drie slaapkamers en badkamer op de etage.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1981
Perceelgrootte
85 m²
Woonoppervlakte
78 m²
Inhoud
265 m³
Schuur/berging
6 m²
Garage
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2012
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie