1e Vroonstraat 25

Verkocht

1e Vroonstraat 25

1781 LT

Den Helder

Bouwjaar

1916

Perceel

84 m²

Woning

75 m²

Slaapkamers

3

Woningzoekers in deze categorie opgelet, deze is opvallend interessant!
Op loop- en fietsafstand van alle pluspunten die Den Helder te bieden heeft, waaronder het gezellige- en steeds mooier wordende stadshart, Willemsoord, strand en zee staat deze leuke woning met fijne 
woonkamer, prima keuken, drie goede slaapkamers, met een badkamer op de etage en praktische bergruimtes waaronder een vliering en inpandige schuur.

De locatie mag zeker als plezierig bestempeld worden, namelijk aan de 1e Vroonstraat met om de hoek veel van de dagelijks gewenste voorzieningen zoals u die mag verwachten in een middelgrote stad. De groene zeedijk is ook op loopafstand, net als Willemsoord met zijn vele leuke restaurants, een bioscoop, enkele musea, theater “de Kampanje” en niet te vergeten ons gezellige makelaarskantoor. Naast dat het dus ook een praktische locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer, kunt u vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit en bereikt u het eerste strand met een dikke tien minuten fietsen.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de goede ruimtes, de daarbij behorende mogelijkheden en in het bijzonder op de eerste etage met de badkamer aldaar!

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1916
Perceelgrootte
84 m²
Woonoppervlakte
75 m²
Inhoud
254 m³
Schuur/berging
9 m²
Garage
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2012
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie