1e Vroonstraat 90

Verkocht onder voorbehoud

1e Vroonstraat 90

1781 LX

Den Helder

Vraagprijs

€ 395.000

Bouwjaar

2014

Perceel

165 m²

Woning

161 m²

Slaapkamers

3 mogelijkheid voor 4 of 5 slaapkamers

Je hebt mooie huizen, maar zoals in dit geval ook hele mooie huizen van een markant signatuur en die bovendien ook nog eens heel bijzonder sfeer- en stijlvol is! De woning uit 2014 is energiezuinig, modern en van vele gemakken voorzien. Het is een fraaie, moderne hoekwoning die naar onze mening tot in de verfijndste details helemaal klopt!

De indeling is buitengewoon aangenaam, hoe hoog en daglichtvol alle ruimtes zijn is daarbij ook in hoge mate opvallend. Zo is er een vloeiende verdeling gecreëerd van het living- en keukengedeelte, heel fraai gescheiden door modieuze stalen/glazen deuren die tevens ook zitten in een kozijn van hetzelfde staal- en glas. Daarnaast zijn voor alle ramen op de begane grond shutters van eerste klas kwaliteit geplaatst, zoals op de foto’s ook te zien zélfs voor de openslaande tuindeuren! De keuze die door de huidige (1e) eigenaar gemaakt is voor wand- en vloerafwering, maakt het voor de nieuwe bewoners heel makkelijk om hun eigen wensen voor wat betreft kleuren en styling door te voeren, wil je bijvoorbeeld ander behang of een kleurtje op een wand, dan kan dat natuurlijk in een handomdraai. De neutrale keuken die bestaat uit twee delen is compleet en onder andere voorzien van een Quooker-kraan, een combinatie van een inductiekookplaat met een wokbrander op gas, afzuigkap, combi-oven met magnetronfunctie en een koelkast.

Op de etages is er geen sprake van ruimteverlies omdat heel aangenaam alle ruimtes recht en hoog zijn, dit zorgt voor een heel fijn ruimtelijk gevoel. Op de eerste verdieping zijn er drie echt ruime slaapkamers en de badkamer die net als de rest van het huis voorzien is van hoogwaardige materialen en ingericht is met een inloopdouche voorzien van een glazenscherm en glazendeur, designwastafel, spiegelkastje met verlichting, inbouwspotjes, ventilatie, een raam en vloerverwarming.

De tweede etage is aldus ook volwaardig en op dit moment verdeeld in twee grote delen (kamers) en kan voor tal van invullingen dienen, bijvoorbeeld voor twee slaapkamers.

De verzorgdheid van dit huis is gelukkigerwijs ook doorgetrokken naar de tuin die keurig en professioneel aangelegd is. Tevens staat in de achtertuin een berging en is de achtertuin en daarom ook het huis ook goed achterom bereikbaar, dit middels een zijentree. Bij de woning behoort ook een vaste parkeerplaats, op afgesloten terrein en onder een landelijk ogende carport, waardoor je eerder het gevoel hebt dat je in een buitengebied bent dan middenin het stadshart. Kortom: kom het huis en de plek eens ondervinden, je bent natuurlijk van harte welkom!

De locatie mag zeker als plezierig bestempeld worden, namelijk aan het begin van de 1e Vroonstraat met om de hoek veel van de dagelijks gewenste voorzieningen zoals u die mag verwachten in een middelgrote stad. De groene zeedijk is ook op loopafstand, net als Willemsoord met zijn vele leuke restaurants, een bioscoop, enkele musea, theater “de Kampanje” en niet te vergeten ons gezellige makelaarskantoor. Naast dat het dus ook een praktische locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer, kunt u vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit en bereikt u het eerste strand met een dikke tien minuten fietsen.

Kortom: Het is een prachtig huis waar enorm goed voor gezorgd is, wij van “Coltof Makelaardij” spreken in zo’n geval van een heel tof huis!

Voor de indeling verwijzen wij je vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan eens in het bijzonder op de speelse indeling.

Bijzonderheden:

 • De parkeerplek op afgesloten terrein achter de woning (heden betaald iedere eigenaar in dit project Rozenhout € 40,- per maand aan VvE kosten voor onder andere onderhoud en de instandhouding van de carport en het terrein).
 • De vloerverwarming op de begane grond en in de badkamer. Op de eerste en tweede etage hangen radiatoren.
 • De prachtige, strakke gietvloeren op de begane grond en eerste etage. Parket ligt er op de tweede etage.
 • De stalen en-suite-deuren tussen de living en keuken.
 • De openslaande tuindeuren naar de riante en goed gesitueerde achtertuin (v.v. buitenelektra en buitenkranen).
 • De drie slaapkamers op de etage met op de tweede etage zelfs een vierde en vijfde (slaap)kamer.
 • De neutrale keuken bestaat uit twee delen, is compleet en onder andere voorzien van een Quooker-kraan, een combinatie van een inductiekookplaat met een wokbrander op gas, afzuigkap, combi-oven met magnetronfunctie en een koelkast.
 • De badkamer die net als de rest van het huis is voorzien van hoogwaardige materialen is ingericht met een inloopdouche voorzien van een glazenscherm en glazendeur, designwastafel, spiegelkastje met verlichting, inbouwspotjes, ventilatie, een raam en vloerverwarming.
 • De extra ramen die er zijn in de zijgevel omdat het een hoekpand betreft.
 • Het schilderwerk buitenom dateert van 2021 en is professioneel uitgevoerd.
 • In de omgeving treft u alle benodigde voorzieningen zoals u die mag verwachten nabij c.q. in een stadshart en toch gaat de bescheiden drukte van het centrum hier aan je voorbij.
 • Op loopafstand ligt het centraal station met bus- en treinstation en taxistandplaats.
 • Kinderopvang en scholen tref je op loop- en fietsafstand.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Hoekwoning
Bouwjaar
2014
Perceelgrootte
165 m²
Woonoppervlakte
161 m²
Inhoud
647 m³
Schuur/berging
14 m²
Garage
n.v.t.
Energielabel
A
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
3 mogelijkheid voor 4 of 5 slaapkamers
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2014 en WTW
Zonnepanelen
6
Parkeren
Overdekte en afgesloten parkeerplaats achter de woning

Locatie

De locatie mag zeker als plezierig bestempeld worden, namelijk aan het begin van de 1e Vroonstraat met om de hoek veel van de dagelijks gewenste voorzieningen zoals u die mag verwachten in een middelgrote stad. De groene zeedijk is ook op loopafstand, net als Willemsoord met zijn vele leuke restaurants, een bioscoop, enkele musea, theater “de Kampanje” en niet te vergeten ons gezellige makelaarskantoor. Naast dat het dus ook een praktische locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer, kunt u vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit en bereikt u het eerste strand met een dikke tien minuten fietsen.