2e Vroonstraat 37

Verkocht

2e Vroonstraat 37

1781 LM

Den Helder

Bouwjaar

1976

Perceel

72 m²

Woning

110 m²

Slaapkamers

4

“Vrij uniek”, zo mogen wij deze gedegen, ruime en ook nog eens bijzonder gezellige semi-hoekwoning met volledige tweede etage wel noemen!

In de huidige indeling vindt je onder meer een heel fijne en daglichtvolle woonkamer met daarin ruimschoots plek voor het gezellig opstellen van de zit- en eethoek. Ter hoogte van wat een mooi plekje is voor de eettafel zijn er openslaande tuindeuren, links daarvan is er toegang tot een gezellige keuken, waarvandaan net als via de tuindeuren in de living toegang is tot de achtertuin, de schuur tref je hier ook. In het afgesloten halletje dat bereikbaar is vanuit de woonkamer tref je toegang tot een toilet alsook de trapopgang naar de etages. Een prettige bijkomstigheid is dat zowel de basis van de begane grondvloer als die van de eerste etage uit beton bestaat, heel solide dus!

Er zijn vier aangename slaapkamers (waarvan drie op de eerste etage en één op de bovenste etage), desgewenst kan er op de bovenste etage zelfs een vijfde slaapkamer worden gecreëerd. De badkamer is gelegen op de eerste etage, wel zo praktisch allemaal. Bergruimte is er volop, in voorraadkasten, op de voorzolder en onder andere in de schuur.

En nu de facelift van het Helderse stadshart met grote sprongen prachtig zichtbaar wordt, kunnen wij wel stellen dat wonen in een gezellig straatje zoals deze, prettig gelegen aan de rand van het centrum behoorlijk populair geworden is. Vele gewenste voorzieningen zijn, dit zoals je in de buurt van een stadshart mag verwachten binnen handbereik, waaronder supermarkten, scholen, sportclubs, de bibliotheek en restaurants, maar ook duinen, strand, zee en de groene zeedijk zijn natuurlijk nabij! Het prachtige theater “de Kampanje” vindt u op het Willemsoord complex dat eveneens op loop- en fietsafstand te vinden is, net als o.a. de restaurants, een bioscoop, een jachthaven en musea die je daar kan vinden. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer en ben je vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan eens in het bijzonder op de fijne indeling, de ruimte die er is en niet in de laatste plaats op de bovenste etage, dat die er is, is niet veel voorkomend in die omgeving.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1976
Perceelgrootte
72 m²
Woonoppervlakte
110 m²
Inhoud
313 m³
Schuur/berging
3 m²
Garage
Energielabel
C
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2011
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie