2e Vroonstraat 94

Verkocht onder voorbehoud

2e Vroonstraat 94

1781 LS

Den Helder

Bieden vanaf

€ 174.500

Bouwjaar

1930

Perceel

82 m²

Woning

67 m²

Slaapkamers

2

Zo heel af en toe komen er pareltjes voorbij, dit is er weer één vinden wij!

Op een rustige, maar tegelijk ook centrale locatie, mogen wij heel uniek voor deze omgeving een buitengewoon sfeervolle en karakteristieke twee-onder-één-kapwoning uit de jaren 30 aanbieden, een bijzonder interessant object voor woningzoekers in deze categorie! Het huis is tegelijk ook super aantrekkelijk voor wie een mooie ruimte zoekt om bijvoorbeeld enkele motoren te stallen of een fijne klus- of bergruimte zoekt, want achter het huis staat een bijbehorende schuur die ook wel een bescheiden garage met openslaande deuren genoemd mag worden.

De voor dit soort objecten zo belangrijke voorgevel geeft al een goede indicatie van wat je in de woning zou kunnen vinden, het huis ademt namelijk ook daarachter een en al gezelligheid uit. Opvallend is buitenom aan de voorkant het traditionele metselwerk met de daarbij behorende patronen, maar ook de uitstraling van de zogenaamd Franse kap speelt een rol. Verder zien wij onder andere materialen als onderhoudsarme kunststof kozijnen en Eucalyptus hout, heel praktisch allemaal.

Binnen is dit huis dus ook charmant én dat begint al bij de verwarmde entree, de voordeur met het gekleurde raam erboven en met daaropvolgend de tussendeur voorzien van glas-in-lood alsook de afwerking aldaar zetten gelijk de toon! Een andere prettige bijkomstigheid is dat de volledige basis van de begane grond uit een betonnen/stenenvloer bestaat (grotendeels een geïsoleerde broodjes betonvloer), erop ligt een knappe neutrale vloer. De woonkamer is dusdanig ruim dat het gezellig in te richten is, het opstellen van het zit- en eetgedeelte zal daarom helemaal niet moeilijk zijn. De keurige keuken is eveneens van een goed formaat en voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, koelkast met vriezer, vaatwasser en oven. Na de keuken volgt een soort waskast en de badkamer met douche, wastafelmeubel, badkamerspiegel, designradiator en toilet, een fijne indeling dachten wij zo!

Via de min of meer verborgen trap kun je naar de etage, waar je een doordacht ingedeelde verdeling van de ruimte tegenkomt, in dit geval twee uitstekende slaapkamers (zie de foto’s- en de plattegronden). Tevens is er toegang tot een vliering, er is dus ook plenty bergruimte.

De buitenruimte is aangenaam beschut en privacyvol gelegen, een leuke plek tijdens zomerse dagen.

De locatie mag zeker als plezierig bestempeld worden, namelijk in de authentieke 2e Vroonstraat, met om de hoek veel van de dagelijks gewenste voorzieningen zoals je die mag verwachten in een middelgrote stad. De groene zeedijk is ook op loopafstand, net als Willemsoord met zijn vele leuke restaurants, een bioscoop, enkele musea, theater “de Kampanje” en niet te vergeten ons gezellige makelaarskantoor. Naast dat het dus ook een praktische locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer, kun je vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit en bereik je het eerste strand met ongeveer vijftien minuten fietsen.

Voor de indeling verwijzen wij je vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en kijk bij het bestuderen daarvan ook eens in het bijzonder naar de fijne indeling en de goede afmetingen.

Bijzonderheden:

 • De meterkast is voorzien van een groepenkast met installatieautomaten (in 2016 is het elektrawerk op de begane grond vernieuwd).
 • Dat het een twee-onder-één-kapwoning uit de jaren 30 betreft.
 • De bijbehorende schuur die ook wel een bescheiden garage genoemd mag worden heeft openslaande deuren (vernieuwd in 2022).
 • Dat de volledige basis van de begane grond uit een betonnen/stenenvloer bestaat (grotendeels een geïsoleerde broodjes betonvloer).
 • De geïsoleerde voorzetwanden die je grotendeels op de begane grond tegenkomt.
 • Het geïsoleerde dak.
 • De zijgevel die in 2022 is geschilderd en geïmpregneerd.
 • De boeidelen aan de zijgevel die nog niet zo lang geleden zijn vernieuwd (2022).
 • Het schilderwerk aan de voorkant dateert van 2022.
 • De trap die medio 2020 is gerenoveerd.
 • Het zijraam in de woonkamer en het zijraam in een van de kamers boven.
 • De keuken is onder andere voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, koelkast met vriezer, vaatwasser en oven.
 • De badkamer (2021) is ingericht met een douche, wastafelmeubel, badkamerspiegel, designradiator en een toilet.
 • De twee fijne slaapkamers op de etage, desgewenst is de indeling nog aan te passen naar drie slaapkamers.
 • De vliering voor extra bergruimte.
 • De woning is heel goed achterom bereikbaar, dit via een poort aan de zijkant.
 • In de omgeving zijn heel veel voorzieningen en winkels voorhanden, zoals je uiteraard mag verwachten nabij het centrum van een middelgrote stad.
 • Op loopafstand ligt het centraal station met onder anderen bus- en treinstation.
 • Scholen en kinderopvang treft u op loop- en fietsafstand (ook de middelbare school).
 • Ruimte voor kinderen is er in de naaste omgeving volop.
 • Duinen, strand en zee zijn in Den Helder natuurlijk nooit ver weg, het prachtige strand van Huisduinen bereik je met ongeveer tien fietsminuten.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Eindwoning
Bouwjaar
1930
Perceelgrootte
82 m²
Woonoppervlakte
67 m²
Inhoud
279 m³
Schuur/berging
12 m²
Garage
Energielabel
C
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
CV-ketel
Vaillant, 2018
Zonnepanelen
Parkeren
Openbaar parkeren

Locatie

De locatie mag zeker als plezierig bestempeld worden, namelijk in de authentieke Molenstraat met om de hoek veel van de dagelijks gewenste voorzieningen zoals je die mag verwachten in een middelgrote stad. De groene zeedijk is ook op loopafstand, net als Willemsoord met zijn vele leuke restaurants, een bioscoop, enkele musea, theater “de Kampanje” en niet te vergeten ons gezellige makelaarskantoor. Naast dat het dus ook een praktische locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer, kun je vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit en bereik je het eerste strand met ongeveer vijftien minuten fietsen.