3e Emmadwarsstraat 8

Verkocht

3e Emmadwarsstraat 8

1782 PK

Den Helder

Bouwjaar

1911

Perceel

111 m²

Woning

78 m²

Slaapkamers

2

Charmant en sfeervol zijn zomaar wat superlatieven die van betrekking zijn op dit fijn ingedeelde huis. Het heeft een ruime en toch bijzonder gezellige woonkamer met schouw en mooie passage naar de keuken alsook de basis van de begane grondvloeren van beton zijn. Na de keurige keuken volgt er een halletje met daarvandaan toegang tot de eveneens verzorgde badkamer en tot de opvallend goed op de zon gesitueerde achtertuin waarin een knappe stevige schuur staat. Bovendien zijn er op de etage twee uitstekende slaapkamers, waarvan er één een bescheiden maar uiterst praktische badkamer-en-suite voorzien van toilet, designwastafel, spiegel, radiator en dakraam heeft. 

Nu de facelift van het Helderse stadshart met grote sprongen prachtig zichtbaar wordt kunnen wij wel stellen dat wonen in authentieke straatjes zoals deze, prettig en rustig gelegen behoorlijk populair geworden is. Vele gewenste voorzieningen zijn zoals je nabij een stadshart mag verwachten binnen handbereik, zoals supermarkten, scholen, sportclubs, een bibliotheek en restaurants, maar ook duinen, strand, zee en de groene zeedijk zijn natuurlijk dichtbij! Het prachtige theater “de Kampanje” vindt u op het Willemsoord complex dat op loop- en fietsafstand te vinden is, net als o.a. de restaurants, een bioscoop, een jachthaven en musea die u daar kan vinden. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer en ben je vanaf deze plek ook moeiteloos Den Helder uit.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de fijne indeling en de daarbij behorende mogelijkheden!

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1911
Perceelgrootte
111 m²
Woonoppervlakte
78 m²
Inhoud
294 m³
Schuur/berging
15 m²
Garage
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2014
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie