Aak 195

Verkocht

Aak 195

1771 GE

Wieringerwerf

Bouwjaar

1974

Perceel

179 m²

Woning

108 m²

Slaapkamers

4

Op een fijne locatie mogen wij deze bijzonder degelijke woning aanbieden.
De basis ervan is prima, zo zijn er al enkele kozijnen uitgevoerd in kunststof, is er medio 2017 zowel vloer als spouwmuurisolatie aangebracht en is in 2015 bijvoorbeeld de cv-ketel vervangen. Binnenhuis is de uitvoering netjes, eenvoudig en soms gedateerd, iets dat het object in onze ogen juist aantrekkelijk maakt, zo kun je het nu mooi zelf op smaak (laten) maken!

Het huis omvat onder andere een goede indeling en ruime zichtlijnen aan de voorkant.
Vanuit de hal/entree is het toilet en de prettige doorzon woonkamer te betreden, de keuken volgt daarna en is heden afgesloten van de woonkamer, regelmatig zien wij dat deze is betrokken bij de woonkamer door bijvoorbeeld wanden weg te halen. De keuken is eenvoudig uitgevoerd, warmwater krijgt u daar direct middels een geiser. Op de etage zijn er drie goede slaapkamers, maar ook de badkamer bevindt zich ook op deze verdieping. De badkamer is nog keurig, beschikt over een toilet, designwastafel, spiegelkastje, designradiator, bad/douchecombinatie met douchescherm en over een dakraam voor het altijd zo gewenste daglicht en natuurlijke ventilatie.

De zolder bereik je middels een vaste trap en heeft ook verschillende gebruiksmogelijkheden. Zo is er heden eerst een voorzolder en opvolgend een leuke zolderslaapkamer, die ook heel goed als speel- of studeerzolder toegepast kan worden.

Naast de voortuin is er een riante achtertuin die gunstig gesitueerd is op de middag- en avondzon, met achterin een praktische schuur waarvan rond 2018 de dakbedekking vervangen is. Achterom is de woning ook goed bereikbaar, dit via een steeg waarvandaan je toegang krijgt middels de schuur, extra veilig dachten wij zo!

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan eens in het bijzonder op de originele, maar nog steeds uitstekende indeling met aanpassings- en uitbreidingsmogelijkheden, de ruimte die er in de basis ook op zolder al is én niet in de laatste plaats op de goede schuur.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Geschakelde woning
Bouwjaar
1974
Perceelgrootte
179 m²
Woonoppervlakte
108 m²
Inhoud
284 m³
Schuur/berging
12 m²
Garage
Energielabel
C
Extra
badkamer
Toilet, wastafel, spiegelkastje, designradiator, bad/douchecombinatie met douchescherm en met een dakraam.
Keuken
Een gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en tevens is er in de keuken plaats voor de wasmachine en droger.
Vloer
Begane grond en etage zijn in de basis van beton, waarbij onder de begane grondvloer isolatie aangebracht is.
Isolatie
Er is medio 2017 spouwmuurisolatie aangebracht.
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2015
Zonnepanelen
Parkeren
Openbaar parkeren

Locatie

U vindt deze woning in de Schepenwijk, een (kind)vriendelijke buurt in het royale dorp Wieringerwerf dat een rijk (sport)verenigingsleven kent en waar vele gewenste voorzieningen voorhanden zijn, waaronder meerdere basisscholen, een middelbare school, een uitgebreid winkelbestand/winkels, supermarkten, (afhaal)restaurants en openbaar vervoer. Door de centrale ligging in het gebied en aan de A7 bent u vlot op de Afsluitdijk en richting Amsterdam, zodoende zijn plaatsen als Hoorn, Schagen, Heerhugowaard, Alkmaar en Den Helder veelal binnen 30 autominuten bereikbaar en bijvoorbeeld Sneek met ca. 45 autominuten.