Coltof Makelaardij &
 Partners

Aarjen Teunisz Jongkeesstraat 64

Verkocht

Aarjen Teunisz Jongkeesstraat 64

1785BW

Den Helder

Bouwjaar

1967

Perceel

165 m²

Woning

103 m²

Slaapkamers

3

Dit fijne, frisse en vriendelijke huis in het populaire stadsdeel de Schooten is keurig netjes en opmerkelijk gezellig! Of het nu de vloer of wandafwerking betreft, de knappe landelijke keuken, de solide badkamer, de fijne en daglichtvolle living, de drie slaapkamers op de etage, de bergzolder of de goed gesitueerde achtertuin met daarin naast een schuur ook een berging met overheaddeur, al deze onderdelen maken het een aantrekkelijke woning die makkelijk in te richten- en dus op smaak te maken is in de door jouw gewenste stijl!

Voor de indeling verwijzen wij vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan eens in het bijzonder op de uitstekende indeling, de ruimte, de schuur, berging en uitbreidingsmogelijkheden.

Bijzonderheden

 • Er is naast de voortuin ook een diepe achtertuin die op het westen gesitueerd is.
 • Achter de woning is er een buitenkraan.
 • De drie uitstekende slaapkamers op de etage.
 • De zolder is middels een vlizotrap te bereiken en is heden in gebruik als bergruimte. Desgewenst is er ook ruimte voor het plaatsen van een vaste trap naar deze zolder alsook het plaatsen van een dakkapel tot de mogelijkheden behoort.
 • De landelijke keuken is onder andere voorzien van een groot gasfornuis met oven, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combi-oven.
 • De badkamer is onder andere uitgevoerd met een douche, wastafel, planchet, spiegel, radiator en raam voor het altijd zo gewenste daglicht en natuurlijke ventilatie.
 • De aansluitingen voor wasmachine en droger zijn ook in de badkamer te vinden.
 • De woning is achterom goed bereikbaar.
 • Ruimte voor kinderen is er in de naaste omgeving volop.
 • Verschillende scholen en kinderopvang vindt je in de naaste omgeving.
 • Vele gewenste voorzieningen liggen vanaf deze locatie binnen handbereik, duinen, strand en zee zijn in Den Helder natuurlijk nooit ver weg!
 • Openbaar vervoer, waaronder station zuid is op loop- en fietsafstand.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Tussenwoning
Bouwjaar
1967
Perceelgrootte
165 m²
Woonoppervlakte
103 m²
Inhoud
359 m³
Schuur/berging
9 m²
Garage
Energielabel
C
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2012, Intergas
Zonnepanelen
Parkeren
Openbaar parkeren

Locatie

Zoals verteld ligt deze woning in stadsdeel de Schooten, in een uitstekend gedeelte daarvan. Het is prettig centraal gelegen nabij verschillende uitvalswegen, bijvoorbeeld station Den Helder Zuid en de N9 zijn dichtbij. Winkelcentrum Schooten Plaza en Winkelgebied Ravelijncenter bieden een gevarieerd aanbod van winkels en onder andere sportscholen. Het Helderse Stadshart met als zijn faciliteiten is ook in no time bereikbaar, allemaal heel comfortabel dachten wij zo!