Albrecht van Beierenstraat 9

Verkocht

Albrecht van Beierenstraat 9

1718 XG

Hoogwoud

Bouwjaar

1970

Perceel

322 m²

Woning

120 m²

Slaapkamers

4

Deze tot in de puntjes verzorgde en luxe bungalow is een uitgelezen kans voor zowel woningzoekers die volledig gelijkvloers en dus levensloopbestendig wensen te wonen als voor zoekers naar een sfeervol gezinshuis. De fraaie bungalow met inpandige garage is vanwege zijn riante opzet namelijk uitermate geschikt voor beide doeleinden, dit mede door de vier goede slaapkamers, ruime living met schouw en ingebouwde houtkachel, moderne keuken, badkamer en separaat toilet alsook door de royale entree, brede hal en de eerdergenoemde garage.

De voortuin is aangelegd door de bekende hovenier Rob Verlinden, de achtertuin is ook charmant ingericht met een gezellige overkapping, harmonisch en chique groen alsmede met onderhoudsarm en hoogwaardig kunstgras. Door de ligging in een rustige groene wijk en het gegeven dat er geen hoogbouw om het object staat is er niet alleen in de woning maar dus ook vanuit de twee tuinen een heerlijk privacyvol gevoel.

Het geheel is in 2012/2013 op niveau gemoderniseerd, onder anderen drempelloos gemaakt, voorzien van een zo goed als nieuw dak (dakhout, isolatie, bitumendakbedekking en daarbij ook de boeidelen), de kozijnen zijn allemaal vervangen voor hardhouten kozijnen (behoudens de garage), voorzien van een tegelvloer met daaronder (in nagenoeg het hele huis) vloerverwarming, er is heel knap gestuct en er is onder anderen een nieuwe groepenkast (elektra) geplaatst.

De keuken is voorzien van Siemens kwaliteitsapparatuur, waaronder van een gaskookplaat met wokbrander, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vriezer, combi-oven en onderhoek Le Mans kast. Het toilet en de badkamer zijn beide ook uitgevoerd en ingericht met eigentijds en eersteklas tegelwerk en sanitair, klaar voor de toekomst dachten wij zo!

U vindt deze fantastische bungalow in een rustige, groene en kindvriendelijke wijk in het dorp Hoogwoud dat een rijk (sport)verenigingsleven kent waar u voor bijvoorbeeld de dagelijkse boodschappen heel goed terecht kan. Door de centrale ligging, dichtbij de A7 bent u vlot op richting Hoorn, Amsterdam en richting de Afsluitdijk. Alkmaar is ook heel goed bereikbaar evenals de omliggende dorpen.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de fantastische, gebruiksvriendelijke indeling en de goede afmetingen.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1970
Perceelgrootte
322 m²
Woonoppervlakte
120 m²
Inhoud
345 m³
Schuur/berging
Garage
17
Energielabel
B
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2002
Zonnepanelen
Parkeren
Oprit en garage

Locatie