Ambonstraat 70

Verkocht

Ambonstraat 70

1782 SK

Den Helder

Bouwjaar

1934

Perceel

146 m²

Woning

96 m²

Slaapkamers

3 mogelijkheid voor 4

Deze typische jaren-30 erkerwoning met aanbouw is niet alleen interessant omdat deze op een fantastische locatie in de zeer geliefde Indische buurt staat, maar onder meer ook omdat het beschikt over een zeer praktische garage die vanachter de woning goed bereikbaar is. Verder is het opvallend dat er vanuit de erkerwoonkamer een ruim zicht hebt de Lombokstraat in, iets dat net als het vele groen aan de achterkant van het huis zorgt voor een vrij en luchtig gevoel. De daglichtvolle aanbouw op de begane grond zorgt naast meer ruimte, ook voor een ruimer gevoel en voor een grotere keuken. Ook is er een bijkeuken met daarvandaan toegang tot de badkamer die eenvoudig en netjes is.

Op de eerste etage zijn er drie slaapkamers, de zolder die bereikbaar is middels een vaste trap kan desgewenst als vierde slaapkamer toegepast worden.

Een bijzonder pluspunt is natuurlijk de garage achter de woning, deze is grotendeels geïsoleerd, beschikt over een overhead- en een loopdeur, heel praktisch allemaal! Bovendien heb je doordat er geen directe bebouwing achter de woning staat zicht op veel mooie heldere luchten en is er bovengemiddeld privacy.

De locatie is een meerwaarde, dichtbij de zeedijk, stadsgroen, het Timorpark, het stadspark in aanleg, maar ook het strand van Huisduinen alsmede het duinengebied bereik je binnen 10 fietsminuten.

Een bijkomend voordeel van wonen op een centrale plek is dat deze je voorziet in bijna alle gewenste voorzieningen denkbaar, waaronder verschillende supermarkten, een slager, een bakker, winkels (afhaal)restaurants, openbaar vervoer (het centraal station op enkele minuten wandelen), scholen en verschillende sportaccommodaties, derhalve alles wat je mag verwachten van wonen aan de rand van het centrum en toch gaat de bescheiden drukte van de binnenstad hier aan je voorbij.

Ook op fietsafstand vindt je het Willemsoord complex met zijn vele leuke restaurants, een bioscoop, enkele musea, theater “de Kampanje”, ons makelaarskantoor, IJssalon Kaap Hoorn en niet in de laatste plaats de lekkerste Frietboetiek van de omgeving “De Werviaan”. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft is deze ook zeer centraal gesitueerd en kun je vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit met bijvoorbeeld een auto.

Voor de indeling verwijzen wij je vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de zolder en de garage.

 • De geiser dateert van 2000.
 • De woning wordt verwarmd middels gaskachels.
 • De jaren-30 details, zoals de erker.
 • De keuken is uitgevoerd met een gaskookplaat, afzuigkap en koelkast (vaatwasser, magnetron en oven wordt meegenomen door verkoper).
 • De badkamer is voorzien van een douche, toilet, wastafel en raam voor daglicht en natuurlijke ventilatie.
 • De drie slaapkamers op de etage.
 • Een ruime zolder toegankelijk met een vaste trap en uitgerust met een groot dakvenster.
 • Medio 2007 is de dakbedekking boven de garage vervangen.
 • De voor- en achtertuin, waarbij de achtertuin op het zuidoosten is gericht.
 • De woning is ook achterom bereikbaar.
 • Veel van de dagelijks gewenste voorzieningen zijn direct voorhanden (op loop- en fietsafstand).
 • Scholen en kinderopvang vindt je op loopafstand.
 • Het centraal station is binnen enkele wandelminuten bereikbaar, met een auto ben je vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit.
 • Opvallend groene omgeving, op enkele minuten lopen van het Timorpark waarvandaan het ook mooi wandelen is door de Huisduinerpolder richting de groene zeedijk en het strand.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Tussenwoning met garage
Bouwjaar
1934
Perceelgrootte
146 m²
Woonoppervlakte
96 m²
Inhoud
293 m³
Schuur/berging
– m²
Garage
20
Energielabel
G
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3 mogelijkheid voor 4
Aantal badkamers
1
CV-ketel
Geiser uit 2000
Zonnepanelen
Parkeren
Openbaar parkeren of in de garage

Locatie