Coltof Makelaardij &
 Partners

Andromeda 75

Verkocht

Andromeda 75

1785 DS

Den Helder

Bouwjaar

2001

Perceel

256 m²

Woning

169 m²

Slaapkamers

4

Royaal en fijn wonen in de waterrijke Boatex, dat kan heel goed in dit verrassende en daglichtvolle ‘flinke huis’ aan het water dat verschillende bijzondere pluspunten telt, waaronder: Het voordeel dat er een boot (van een begrensde afmeting) aangelegd kan worden, dat er vier slaapkamers zijn en desgewenst op een eenvoudige manier een vijfde op zolder gecreëerd kan worden, dat er veel aantrekkelijke raampartijen zijn waardoor de ligging op het zuiden zeer goed tot zijn recht komt, dat er heel praktisch een inpandige garage is én niet in de laatste plaats dat de afmetingen van de verschillende ruimtes, kamers en die van de gezellige vide allemaal van zeer respectabele grootte zijn, maar dat het toch allemaal nog even sfeervol aanvoelt!

De locatie is aangenaam en de bereikbaarheid goed. De N9, verschillende uitvalswegen en bijvoorbeeld station Den Helder Zuid zijn nabij. Winkelgebied Ravelijncenter biedt een gevarieerd aanbod van 35 winkels en sportscholen. BigGym en Basic-Fit zijn zelfs op loopafstand, winkelcentrum Schooten Plaza, het Helderse stadshart en Willemsoord zijn ook binnen enkele minuten bereikbaar.

Bent u op zoek naar een dergelijk object dat gesitueerd is aan vaarwater en veel ruimte biedt, maak dan snel een vrijblijvende afspraak, met alle plezier laten wij u namelijk de goede sfeer proeven!

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan eens in het bijzonder op hoe riant de woning ingedeeld is, op hoe daglichtvol het door de vele ramen is, op de praktische elementen zoals de garage en het tuinhuis alsook op de toekomstmogelijkheden die het te bieden heeft!

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
2001
Perceelgrootte
256 m²
Woonoppervlakte
169 m²
Inhoud
551 m³
Schuur/berging
5 m²
Garage
13
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2014
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie