Coltof Makelaardij &
 Partners

Bankastraat 21

Verkocht

Bankastraat 21

1782 TA

Den Helder

Bouwjaar

1954

Perceel

259 m²

Woning

91 m²

Slaapkamers

3

In hartje Indische buurt, met een heerlijke en perfect gesitueerde achtertuin die min of meer ligt tussen de Bankastraat en de Prins Willem-Alexandersingel, mogen wij deze zichtbaar met liefde onderhouden twee-onder-één-kapwoning met oprit, garage, berging, overkapping en onder andere een charmant tuinhuisje aanbieden. Het is een heerlijk (t)huis in een groen en sfeervol stadsdeel dat grotendeels gevormd is in de jaren dertig, zodoende een buitenkans voor zoekers naar huizen in deze geliefde omgeving!

De indeling van dit onder meer door verschillende zijramen daglichtvolle huis is ronduit fijn. Er zijn plenty inrichtings-, indelings- en desgewenst aanpassingsmogelijkheden. Zo is er natuurlijk de kenmerkende erkerwoonkamer die vloeiend overgaat op het eet- met daarachter het aangebouwde keukengedeelte. Via de karakteristieke ingang in de zijgevel en van binnenuit vanuit de living kom je in de hal, waar de meterkast, een ruim toilet met fonteintje en de trap naar de etage op uitkomen. Via de trap gaan we naar de etage waar vanaf de overloop aansluitend twee grote slaapkamers, een badkamer en een ruim toilet te vinden zijn. Met een vaste trap kunnen we naar de zolder met dakkapel, een mooie verruiming van het bovengedeelte en heel goed te gebruiken als bijvoorbeeld slaap- of studeerruimte.

Ook zijn er in de vorm van negen zonnepanelen energie- en kostenbesparende maatregelen genomen en is er door het plaatsen van grotendeels kunststofkozijnen eveneens aan duurzaamheid en verbeterde isolatie gekozen, belangrijke en aanzienlijke verbeteringen dus.

De tuin en kavel loopt van de voorkant (voortuin) via de oprit richting de garage door naar achter waar er een bijzonder fraaie en bijzonder goed op de zon gesitueerde achtertuin ligt met daarin onder andere een overkapping en een charmant tuinhuisje, een geweldige en rustige plek, zeker op zomerse dagen!

Voor de indeling verwijzen wij je vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden!

Bijzonderheden:
• Het betreft een twee-onder-één-kapwoning met oprit en garage.
• Bouwjaar 1954.
• De kavelgrootte meet circa 259m².
• De gebruiksoppervlakte van de woning meet circa 91m², de inhoud hiervan meet circa 380m³.
• De overige inpandige ruimte meet circa 14m².
• De garage meet circa 17m².
• Alle bovenstaande oppervlaktes (behoudens de kavel) zijn gemeten conform de NEN 2580 norm.
• Energielabel C.
• De negen zonnepanelen (eigendom).
• De cv-ketel dateert uit 2017 en is van het merk Intergas (huur- en onderhoud ca. € 31,- per maand).
• De woning is grotendeels uitgevoerd met hoogwaardige kunststof kozijnen.
• De keuken is uitgevoerd met een gaskookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en is voorzien van opvallend veel opbergruimte.
• De badkamer is onder andere voorzien van een wastafelmeubel met badkamerspiegel, badkamerkast, een douche en raam voor het altijd zo gewenste daglicht en natuurlijke ventilatie.
• Het separate toilet met fonteintje op de etage.
• De drie slaapruimten, waaronder de zolder.
• De geweldige achtertuin waar je altijd kunt genieten van de zon of juist de schaduw kunt opzoeken.
• Het charmante tuinhuisje en de overkapping.
• Dat de woning op een geweldige plek staat binnen het Liniegebied, in de Indische buurt.
• Verschillende scholen en kinderopvang treft u in de naaste omgeving.
• Veel van de dagelijks gewenste voorzieningen zijn direct voorhanden (op loop- en fietsafstand).
• Duinen, strand en zee zijn in Den Helder natuurlijk nooit ver weg, het strand van Huisduinen bereik je heel ontspannen binnen tien fietsminuten.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar
1954
Perceelgrootte
259 m²
Woonoppervlakte
91 m²
Inhoud
380 m³
Schuur/berging
Garage
17
Energielabel
C
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
CV-ketel
Intergas, 2017 van Intergas (huur- en onderhoud ca. € 31,- per maand).
Zonnepanelen
9
Parkeren
Op eigen terrein

Locatie

De ligging vinden wij geweldig en bijzonder (kind)vriendelijk. Je bevindt je zo ongeveer middenin een driehoek tussen de Zeeheldenbuurt, het stadshart en Huisduinen. Scholen en kinderopvang liggen letterlijk op steenworpafstand, verschillende sportclubs en verenigingen zijn ook allemaal goed bereikbaar. Niet in de laatste plaats ligt ook prachtige natuur vanaf deze locatie om de hoek, je wandelt hiervandaan namelijk binnen enkele minuten het Timorpark in, met aansluitend de Huisduinerpolder en daarvandaan direct door naar het oneindige strand, door uitgestrekte natuurgebieden waar onder andere Schotse Hooglanders voor de begrazing zorgen, door de ‘Donkere Duinen’, een wandelbos met eendenvijver dat op zijn beurt weer grenst aan natuur- en recreatiegebied Mariëndal, de Helderse Vallei en de prachtige kano/vaarroute- en fietsroute naar Julianadorp. Kortom; hier kun je centraal en toch heel rustig wonen in een middelgrote stad en heb je daarbij een buitengewoon gebied aan natuurschoon onder handbereik, allemaal heel prettige bijkomstigheden dachten wij zo!