Bassingracht 107

Verkocht

Bassingracht 107

1781 CJ

Den Helder

Bouwjaar

1924

Perceel

100 m²

Woning

71 m²

Slaapkamers

Zo heel af en toe komen er pareltjes voorbij, dit is er zo één vinden wij!

Op een rustige en toch centrale locatie mogen wij aan de Bassingracht deze buitengewoon sfeervolle hoekwoning vervuld met karakteristieke details aanbieden. De voor dit soort objecten zo belangrijke voorgevel geeft al een goede indicatie van wat daarachter schuilgaat, het huis ademt namelijk ook daarachter een en al gezelligheid uit. Opvallend zijn onder andere de raampartijen en omdat het huis op een hoek ligt en er zodoende ook ramen in de zijkant zitten, komt er ook merkbaar meer dan gemiddeld daglicht binnen, heel prettig allemaal. En-suitedeuren ontbreken ook niet, deze zorgen voor een harmonieuze scheiding tussen de ruime living met houtkachel- en de aanzienlijke keuken, want ook met die ruimte voorzien van openslaande tuindeuren kun je goed benutten. Na de keurige keuken volgt er de voormalig badkamer, deze is heden in gebruik als zogenoemd gastentoilet en wasruimte. Een heel prettige bijkomstigheid is dat de volledige basis van de begane grond uit een betonnen/stenenvloer bestaat, die op de verdieping zijn in de basis van hout.

In de goed op de zon gesitueerde achtertuin staat een prima schuur, die tezamen met de vliering en de ruimte achter knieschotten voorziet in plenty bergruimte. Bovendien zijn er op de etage twee slaapkamers gesitueerd, met daarnaast nog een klein kamertje welke goed als inloopkast kan dienen. Uiterst praktisch is het dat er een badkamer op de etage gecreëerd is, heel functioneel voorzien van een douche, toilet, wastafel, planchet, spiegel en dakraam.

De ligging aan de Bassingracht met aan de voorkant zicht op het sfeervolle water is geweldig, er ligt altijd een verscheidenheid aan boten en woonboten. De locatie is ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van het stadshart, maar je bent bijvoorbeeld ook zomaar in stadsdeel de Schooten. Nagenoeg alle gewenste voorzieningen zijn binnen handbereik, zoals supermarkten, scholen, sportclubs en restaurants. Duinen, strand en zee zijn in Den Helder natuurlijk nooit ver weg!

Kortom: Zoek je een huis met karakter en opmerkelijk veel uitstraling en sfeer,
maak dan snel een afspraak!

Voor de indeling verwijzen wij je vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1924
Perceelgrootte
100 m²
Woonoppervlakte
71 m²
Inhoud
231 m³
Schuur/berging
14 m²
Garage
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
Aantal badkamers
CV-ketel
2005
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie