Begoniastraat 65

Verkocht

Begoniastraat 65

1782 KP

Den Helder

Bouwjaar

1932

Perceel

157 m²

Woning

125 m²

Slaapkamers

3

In deze verrassend ruime jaren-30 erkerwoning zal het bijzonder fijn wonen zijn! Het heeft namelijk een riante en gezellige living voorzien van elektrische sfeerkachel en uiteraard van een erker met glas in lood details, daaropvolgend staat er een knappe moderne keuken uit 2018, één die doordacht geplaatst is, waardoor ook daar een heel sfeervolle hoek is gecreëerd, een deel van het huis dat overdag fijn gevuld wordt met daglicht middels de drie dakvensters die er daar geplaatst zijn. Na de keuken volgt er een verdeling naar de badkamer, het toilet, berging en overkapping. Op de etage vindt u naast twee uitstekende slaapkamers een trap naar de zolder waar een aangenaam zit- en slaapgedeelte gemaakt is. De achtertuin is royaal en goed gesitueerd op de zon alsook er een heel praktische stenen schuur met vliering in staat. Kortom: Het is een heel compleet object op een hele leuke plek! Het staat namelijk aan de karakteristieke Begoniastraat en is daarom heel prettig gesitueerd nabij het stadshart en vele andere voorzieningen!

U bent vanaf deze locatie niet alleen maar dichtbij het stadshart, maar het is ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van stadsdeel de Schooten, Nieuw Den Helder en Huisduinen. Moeiteloos ben je vanaf deze plek ook “de stad” uit en ligt het centraal station gewoon op loopafstand. Nagenoeg alle gewenste voorzieningen zijn binnen handbereik, zoals supermarkten, scholen, sportclubs en restaurants. Duinen, strand en zee zijn in Den Helder natuurlijk nooit ver weg!

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de fijne indeling, zowel op die van de begane grond, etage en zolder!

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1932
Perceelgrootte
157 m²
Woonoppervlakte
125 m²
Inhoud
Schuur/berging
16 m²
Garage
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
CV-ketel
1996
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie