Coltof Makelaardij &
 Partners

Bellevue

Verkocht

Bellevue

1781 JB

Den Helder

Bouwjaar

Perceel

Woning

Slaapkamers

VERKOCHT!

In Bellevue woont u op een unieke locatie in het bruisende stadshart van Den Helder met zee, winkels en het historische Willemsoord op een steenworp afstand.

Den Helder ontwikkelt zich tot één van Nederlands fraaiste maritieme steden. Een stad waar wonen, werken en ontspanning harmonieus samengaan. Met blikvangers als School 7, de Schouwburg, op de Oude Rijkswerf en in de toekomst het eigentijdse, langgerekte stadspark van het station tot de dijk. Een nieuw aangelegde Beatrixstraat, historische details en vernieuwde straataanzichten geven de stad haar allure van weleer terug. Als bewoner van Bellevue plukt u letterlijk de vruchten van deze bloeiperiode.

Den Helder kent een levendig stadscentrum. De stad heeft volop keuze uit sportfaciliteiten als tennisparken, sportscholen, een golfbaan en een modern nieuw zwembadcomplex. In het centrum vindt u naast musea ook de nieuwe Schouwburg de Kampanje. Een avondje uit begint in één van de gezellige restaurants en eindigt met een goed glas wijn op een sfeervol terras. Op een steenworp afstand vindt u prachtige natuur: duinen, bos, strand en zee. Den Helder laat u genieten van het goede leven. De binnenstad is één van de vijf genomineerde Beste Binnensteden van Nederland in de categorie “Middelgrote Binnensteden”.

Wonen in het stadshart
Het nieuwbouwproject “Bellevue” bestaat uit zeven herenhuizen, fraai gelegen in het hart van Den Helder, met alle gewenste voorzieningen op loopafstand. Denkt u daarbij aan winkels, supermarkten, openbaar vervoer, scholen en zorg. Kortom, alle basisbehoeften zijn nabij. Ook van belang – en voor sommigen essentieel! – is de wens te kunnen wonen in het centrum. Al is het maar vanwege de gezelligheid: u hoeft zich hier geen moment te vervelen. Een bezoekje aan de nieuwe Schouwburg, een filmpje pakken in de bioscoop, of ontspannen wandelen over het historische Willemsoord met zijn gezellige terrasjes. Er is genoeg te doen!

Bellevue heeft het allemaal
Met één blik op de ontwikkeling Bellevue ziet u meteen dat de zeven woningen ieder hun eigen karaktereigenschappen hebben. Van strakke moderne vormgeving tot een meer authentieke ontwerpstijl met traditionele puntdaken. Alle woningen zijn voorzien van een achtertuin welke is gesitueerd op het zuidwesten. Er zijn zeven woningen gerealiseerd waarvan één woning vrijstaand (de vrijstaande woning is verkocht). Qua indeling kent iedere woning een verrassende mix van modern ontwerp, functioneel gebruiksgemak en optimaal comfort. De gezellige woonkamer geeft u letterlijk de ruimte om hem naar wens in te richten. Vanuit de open keuken heeft u altijd contact met uw gezinsleden terwijl u heerlijk kokkerelt. Of gooi ’s avonds de tuindeuren open en nodig uw gasten uit voor een diner onder de sterrenhemel in uw stadstuin. Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers en een casco badkamer. De vele raampartijen in iedere kamer zorgen voor lichte, zonnige vertrekken. De woningen hebben alle een extra tweede verdieping deze kunt u geheel naar eigen wens en smaak inrichten. Hobbyruimte, muziekkamer, speelkamer voor de kinderen, thuiswerkkantoor of fitnesslokaal. Aan u de keuze. Iedere woning is voorzien van een aparte houten berging welke in de tuin van de woning is gepositioneerd. Alle woningen hebben de beschikking over een parkeerplaats gelegen aan de achterzijde van de woningen. De parkeerplaats is inbegrepen bij de aankoopprijs van de woning.

Een stad om van te genieten
Na hooguit tien minuten lopen staat u op de Helderse Zeedijk en heeft u een adembenemend uitzicht over het Marsdiep, met zonnebadende zeehonden op de Razende Bol en in de verte de contouren van Texel. En als u de fiets pakt, wordt u binnen een kwartier omgeven door strand, duinen, bos en landerijen. De rust van de natuur plus de stedelijke dynamiek: een unieke combinatie!
Het plan wordt ontwikkeld door Woningstichting Den Helder. Het sluit voortreffelijk aan op de omgeving en past welbedacht in de ontwikkeling die het stadshart van Den Helder momenteel doormaakt.

Den Helder in vogelvlucht

 • Uitgebreid wandel-, fiets- en kanonetwerk;
 • Gezellige restaurants, cafés en lunchrooms;
 • Nieuwe Schouwburg met uitdagend programma;
 • Culturele uitstapjes als het Marinemuseum, het Reddingmuseum, Fort Kijkduin en het Nollenproject;
 • Natuurgebieden van duin, strand, wadden en bos;
 • Amsterdam is gemiddeld met 60 autominuten bereikbaar;
 • Jaarlijkse evenementen als Dag van de Muziek, Historisch Weekend en Marinedagen.

Bijzonderheden:

 • De prijzen zijn vrij op naam, inclusief 21% b.t.w. en onder voorbehoud van wijzigingen.
 • Alle woningen worden casco opgeleverd, casco betekend in dezen: De woningen worden exclusief badkamer, toilet en keuken opgeleverd. (exclusief alle afwerkingen, zoals inbouwframes, aftimmeringen, verwarming dekvloer, schilderwerk, tegelwerk en sanitair).
 • Er is geen inschrijvingsprocedure, de verkoop is gestart en er kunnen in overleg mogelijk opties worden verstrekt.
 • De beschikbare woningen kunnen per direct in overleg worden opgeleverd.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
Perceelgrootte
Woonoppervlakte
Inhoud
Schuur/berging
Garage
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
Aantal badkamers
CV-ketel
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie