Coltof Makelaardij &
 Partners

Beukenhout 24

Verkocht

Beukenhout 24

1787 RB

Julianadorp

Bouwjaar

2011

Perceel

303 m²

Woning

177 m²

Slaapkamers

4

Dit fantastische familiehuis is bij benadering nog maar elf jaar oud en heeft daardoor vanzelfsprekend de (nieuwbouw)kenmerken van een jong huis. Bovendien heeft de huidige (eerste) eigenaar goed voor het object gezorgd en is zelfs dit jaar de badkamer nog opnieuw aangelegd. De woonruimte is van top tot teen uiterst royaal, functioneel en daardoor prettig in het dagelijks gebruik. Dat medio 2016 de garage professioneel tot woonruimte omgebouwd is en betrokken bij de woonkamer heeft daar alleen maar aanvullend aan bijgedragen! De living is derhalve lekker ruim en daglichtvol én er is daarbij een mooie onderverdeling tussen de keuken, het zit- en eetgedeelte. Op de etage vindt je drie uitstekende (slaap)kamers en de eerdergenoemde nieuwe en complete badkamer. De tweede (zolder)etage is heden ingedeeld met een grote slaapkamer inclusief inloopkast, de ruimte ernaast is een openruimte die desgewenst ook nog gesplitst c.q. gemaakt kan worden tot onder andere een slaapkamer.

Aan de voorkant van het huis is er de naast de voortuin een parkeerplaats en kun je aan de rechterkant via een poort de achtertuin betreden.

De achtertuin is leuk, praktisch en onderhoudsarm aangelegd, het tuinhuis met overkapping maakt het ook nog eens gezellig!

In het buitengewoon groene woonpark ’t Laar is dit huis opvallend rustig gesitueerd aan een doodlopende weg. Veel van de dagelijks gewenste voorzieningen liggen heel prettig dichtbij, zoals winkelcentrum Dorperweerth en winkelcentrum de Riepel, waar u net als in verschillende winkels in de oude dorpskern terecht kan voor de dagelijkse benodigdheden.
In het dorp zijn er ook verschillende basisscholen, het Junior College, kinderopvang, sportclubs en restaurants. Én laten wij niet de bijzondere natuurlijke elementen vergeten zoals het duinengebied, strand, zee en de landerijen, allemaal aspecten die uitstekend tot hun recht komen op een locatie die al decennia in de top drie staat van Nederlandse gemeenten met de meeste zonuren! Binnen gemiddeld vijftien autominuten bereikt u eveneens plaatsen als Den Helder, Schagen en Callantsoog.

Voor de indeling van dit geweldige huis verwijzen wij vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan eens in het bijzonder op de fijne indeling, waaronder de vergrote living, de uitstekende afmetingen en alle bijkomende mogelijkheden.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
2011
Perceelgrootte
303 m²
Woonoppervlakte
177 m²
Inhoud
583 m³
Schuur/berging
18 m²
Garage
Energielabel
A
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2010
Zonnepanelen
18
Parkeren

Locatie