Coltof Makelaardij &
 Partners

Beukenkampstraat 12

Verkocht onder voorbehoud

Beukenkampstraat 12

1781 TX

Den Helder

Vraagprijs

€ 187.500

Bouwjaar

1977

Perceel

105 m²

Woning

83 m²

Slaapkamers

2

Deze goed verzorgde en bijzonder sfeervolle woning staat in een fijn autovrij stukje van de Beukenkampstraat en is daarbij rustig en toch centraal gelegen ten opzichte van het steeds mooier wordende stadshart, Willemsoord en bijvoorbeeld de groene zeedijk.

Heel prettig aan dit huis is dat de basis van de woning al een betonvloer heeft, dat er een goede living is met daarin plenty ruimte voor het moeiteloos kunnen opstellen van de zit- en eethoek en dat er in 2022 een nieuwe moderne keuken is geplaatst welke voorzien is van een inductiekookplaat met afzuigkap, koelkast, vriezer en combimagnetron. Tevens is er op de begane grond een separaat toilet en een badkamer die is uitgerust met een douche, wastafel, radiator en twee ramen voor het altijd zo gewenste daglicht en natuurlijke ventilatie. Tevens is het merendeel van de kozijnen al voorzien van kunststof kozijnen, een aantal zijn er zelfs nog geen jaar oud.

Op de etage zijn in de huidige indeling twee (ruime) slaapkamers opgenomen en de hoofdslaapkamer beschikt zelfs over een heuse inloopkast. Desgewenst kan de voormalige indeling teruggebracht worden of aangepast worden, waardoor er eenvoudig drie goede slaapkamers te creëren zijn.

De ligging van de achtertuin is perfect op de zon gericht, de schuur is ruim en praktisch!

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de aangename indeling, op de mogelijkheden die er op de riante etage zijn, waaronder bijvoorbeeld de originele indeling terugbrengen, een tussenkamer maken met dakvenster waar nu een mooie inloopkast is of het gewoon zo laten, het is namelijk prettig in gebruik!

De vraagprijs voor deze fijne woning is € 187.500,- k.k.

Bijzonderheden
• Bouwjaar 1977.
• De kavelgrootte meet circa 105m².
• De woonoppervlakte meet circa 83m².
• De berging meet circa 7m².
• Alle bovenstaande oppervlaktes (behoudens de kavel) zijn gemeten conform de NEN 2580 norm.
• De Remeha cv-ketel dateert van 2010.
• Alle ramen zijn voorzien van HR++ beglazing.
• De laminaatvloer in de gehele woning is vervangen is 2022.
• Een groot aantal kozijnen zijn vervangen in 2022 voor kunststof kozijnen en voorzien van HR++ glas.
• De moderne keuken is in 2022 geplaatst en is uitgevoerd met een inductiekookplaat met afzuigkap, koelkast, vriezer en combimagnetron.
• De badkamer is voorzien van een douche, wastafel, radiator en twee ramen voor het altijd zo gewenste daglicht en natuurlijke ventilatie.
• De prettig op de zongerichte achtertuin, die achterom ook goed bereikbaar.
• De twee uitstekende slaapkamers op de etage, waarbij de grootste beschikt over een grote inloopkast. Desgewenst kan de voormalige indeling eenvoudig hersteld worden, waardoor er zelfs drie goede slaapkamers te creëren zijn.
• Verschillende supermarkten zijn dichtbij, waaronder een Vomar en Albert Heijn.
• Ruimte voor kinderen is er in de naaste omgeving volop.
• Verschillende scholen en kinderopvang vindt u in de naaste omgeving.
• Vele gewenste voorzieningen liggen vanaf deze locatie binnen handbereik, duinen, strand en zee zijn in Den Helder natuurlijk nooit ver weg.
• Naast dat het een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van het centraal station (binnen tien wandelminuten bereikbaar) en bent u vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit met bijvoorbeeld een auto.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Tussenwoning
Bouwjaar
1977
Perceelgrootte
105 m²
Woonoppervlakte
83 m²
Inhoud
307 m³
Schuur/berging
7 m²
Garage
Energielabel
B
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
CV-ketel
Remeha Avanta, 2010
Zonnepanelen
Parkeren
Openbaar parkeren

Locatie

Nu de facelift van het Helderse stadshart met grote sprongen prachtig zichtbaar wordt, kunnen wij wel stellen dat wonen in een welgevormd straatje zoals deze, niet ver van het centrum behoorlijk populair geworden is. Vele gewenste voorzieningen zijn, dit zoals je in de buurt van een stadshart mag verwachten binnen handbereik, waaronder supermarkten (een Vomar en Albert Heijn dichtbij), scholen, sportclubs, de bibliotheek en restaurants, maar ook duinen, strand, zee en de groene zeedijk zijn natuurlijk nabij! Het prachtige theater “de Kampanje” treft u op het Willemsoord complex dat eveneens op loop- en fietsafstand te vinden is, net als o.a. de restaurants, een bioscoop, een jachthaven en musea die je daar kan vinden. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer en ben je vanaf deze locatie ook moeiteloos in andere stadsdelen of Den Helder uit.