Beukenkampstraat 12

Verkocht

Beukenkampstraat 12

1781 TX

Den Helder

Bouwjaar

1928

Perceel

105 m²

Woning

83 m²

Slaapkamers

2

Deze supervriendelijke en keurige woning is opvallend rustig gelegen aan een fijn autovrij stukje van de Beukenkampstraat, prettig gesitueerd ten opzichte van nagenoeg alle dankbare dagelijkse voorzieningen!

Heel prettig aan dit huis is dat de basis van de woning al een betonvloer heeft, dat er een goede living is met daarin plenty ruimte voor het moeiteloos kunnen opstellen van de zit- en eethoek, dat de aansluitende keuken knap en tijdloos is alsmede voorzien van een fornuis met gaskookplaat en oven, afzuigkap, koelkast en vriezer. Tevens is er op de begane grond een separaat toilet en een badkamer die is uitgerust met een douche, wastafel, spiegelkastje, radiator en twee ramen voor het altijd zo gewenste daglicht en natuurlijke ventilatie.

Op de etage zijn in de huidige indeling twee (ruime) slaapkamers opgenomen en de hoofdslaapkamer beschikt zelfs over een heuse inloopkast. Ook is er op de etage een toilet, wastafelmeubel en spiegelkast aanwezig en kan op deze verdieping desgewenst de voormalige indeling teruggebracht worden of aangepast waardoor er eenvoudig drie goede slaapkamers te creëren zijn.

De ligging van de achtertuin is perfect op de zon gericht, de schuur is ruim en praktisch!

En nu de facelift van het Helderse stadshart met grote sprongen prachtig zichtbaar wordt, kunnen wij wel stellen dat wonen in een welgevormd straatje zoals deze, niet ver van het centrum behoorlijk populair geworden is. Vele gewenste voorzieningen zijn, dit zoals je in de buurt van een stadshart mag verwachten binnen handbereik, waaronder supermarkten (een Vomar en Albert Heijn dichtbij), scholen, sportclubs, de bibliotheek en restaurants, maar ook duinen, strand, zee en de groene zeedijk zijn natuurlijk nabij! Het prachtige theater “de Kampanje” vindt u op het Willemsoord complex dat eveneens op loop- en fietsafstand te vinden is, net als o.a. de restaurants, een bioscoop, een jachthaven en musea die je daar kan vinden. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer en ben je vanaf deze locatie ook moeiteloos in andere stadsdelen of Den Helder uit.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de aangename indeling, op de mogelijkheden die er op de riante etage zijn, waaronder bijvoorbeeld de originele indeling terugvormen, een tussenkamer maken met dakvenster waar nu een mooie inloopkast is of het gewoon zo laten, het is namelijk prettig in gebruik!

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1928
Perceelgrootte
105 m²
Woonoppervlakte
83 m²
Inhoud
Schuur/berging
7 m²
Garage
Energielabel
Aantal kamers
1
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2010
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie