Binnenhaven 111

Verkocht

Binnenhaven 111

1781 BN

Den Helder

Bouwjaar

1920

Perceel

140 m²

Woning

126 m²

Slaapkamers

3

Deze robuuste en goed gesitueerde dijkwoning met garage biedt werkelijk een breed en praktisch scala aan (toekomst)mogelijkheden!

Het riante object is op de begane grond onder andere voorzien van een originele hal met authentiek tegelwerk en glas in lood details, ruime living- en keuken, toilet met fonteintje en bijkeuken. Op de etage is er onder meer een grote slaapkamer, aanzienlijke badkamer en heel prettig, een separaat toilet. Op de bovenste etage vindt je naast een royale overloop ook twee slaapkamers en verschillende inbouwkasten.

Niet in de laatste plaats is er nog het enorme pluspunt van dit object, namelijk de uitstekend ingedeelde garage, verdeeld over een garageruimte met overheaddeur, een gescheiden werkruimte en een aanmerkelijke zolder.

Zaken zoals afwerking en onderdelen zoals keuken en badkamer mogen wij misschien ietwat belegen noemen, maar daardoor is het geheel uitermate geschikt om zelf op smaak en klaar voor ten minste de aankomende twee decennia te (laten) maken!
De Binnenhaven is in een ver verleden ontwikkeld en gebouwd op een dijk, zodoende ligt de woning mooi hoog en is er aan de voorkant zicht op het sfeervolle water en de (jacht)haven met zijn verscheidenheid aan boten, vaak een mooi schouwspel. De locatie is ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van het stadshart, maar je bent bijvoorbeeld ook zomaar in stadsdeel de Schooten. Nagenoeg alle gewenste voorzieningen zijn binnen handbereik, zoals supermarkten, scholen, sportclubs en restaurants. Duinen, strand en zee zijn in Den Helder natuurlijk nooit ver weg!

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de uitzonderlijke indeling met aanbouw, de perfecte afmetingen, op de garage en de daarboven gelegen studio.

Enthousiast geworden? Met veel plezier plannen wij een vrijblijvende bezichtiging in!

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1920
Perceelgrootte
140 m²
Woonoppervlakte
126 m²
Inhoud
406 m³
Schuur/berging
Garage
59
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
CV-ketel
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie