Binnenhaven 112

Verkocht

Binnenhaven 112

1781 BN

Den Helder

Bouwjaar

1927

Perceel

128 m²

Woning

132 m²

Slaapkamers

4

Stoer, statig, charmant en sfeervolwarm tegelijk, dat is deze ingrijpend gerenoveerde en geweldige dijkwoning met garage en studio zonder twijfel!

Iets langer dan een decennium geleden is de aanzienlijke renovatie ingezet, de huidige eigenaren hebben daar nog eens een waanzinnig gave aanbouw aan toegevoegd, er de zogenaamde puntjes op de i gezet en er een buitengewoon fijne ambiance gecreëerd.

Met oog voor detail is medio 2008 de voorgevel vernieuwd, recht opgetrokken en gelukkigerwijs voorzien van karakteristieke elementen. Het grootste deel van de begane grondvloer bestaat in de basis uit een geïsoleerde betonvloer met daarbovenop een gezellige houten vloer. De living is mooi verdeeld in een voorgedeelte waar plaats is voor een leuk zitje en de tv-zithoek, allebei plezierig gelegen rond de houtkachel. Opvolgend is er de complete keuken in landelijke stijl en komt daarna de afsluitbare en bijzonder daglichtvolle aanbouw (2020) waarin het ontspannen een magazine of boek lezen is, waar je rustig muziek kan luisteren of juist aandachtig studeren kunt, een fantastische ruimte!

Tussen de keuken en de aanbouw is er een ruimte, we zouden dat een bijkeuken kunnen noemen. Daar vindt je onder anderen de cv-ketel en er is daarvandaan toegang tot een toilet en douche.

Boven, verdeeld over de eerste en bovenste etage zijn er maar liefst vier uitstekende slaapkamers en vindt je daar tevens een heerlijke badkamer, separaat toilet en wasruimte.

Achter de woning, bereikbaar vanuit de perfect op de zon gesitueerde tuin of vanaf de Achterbinnenhaven betreed je de garage met daarboven een hippe studio met eigen badkamer, heel interessant en praktisch allemaal!

De Binnenhaven is in een ver verleden ontwikkeld en gebouwd op een dijk, zodoende ligt de woning mooi hoog en is er aan de voorkant zicht op het sfeervolle water en de (jacht)haven met zijn verscheidenheid aan boten, vaak een mooi schouwspel. De locatie is ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van het stadshart, maar je bent bijvoorbeeld ook zomaar in stadsdeel de Schooten. Nagenoeg alle gewenste voorzieningen zijn binnen handbereik, zoals supermarkten, scholen, sportclubs en restaurants. Duinen, strand en zee zijn in Den Helder natuurlijk nooit ver weg!

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de uitzonderlijke indeling met aanbouw, de perfecte afmetingen, op de garage en de daarboven gelegen studio.

Enthousiast geworden? Met veel plezier plannen wij een vrijblijvende bezichtiging in!

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1927
Perceelgrootte
128 m²
Woonoppervlakte
132 m²
Inhoud
444 m³
Schuur/berging
Garage
44
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2014
Zonnepanelen
8
Parkeren

Locatie