Binnenhaven 96

Verkocht

Binnenhaven 96

1781 BM

Den Helder

Bouwjaar

1864

Perceel

142 m²

Woning

90 m²

Slaapkamers

2

Dit leuke huis met fraai en animerend uitzicht over een deel van de binnenhaven en op de Koninklijke Marine Jachtclub beschikt daarbij ook nog eens over een geweldige garage (ca. 29m²) die heel geschikt kan zijn voor de handige klusser, kleine professional of heel gewoon voor iemand die zuinig is op bijvoorbeeld zijn auto, motor, Jetski’s of een bescheiden sloepje!

Deze interessante woning staat dus aan de Binnenhaven, welke in een ver verleden ontwikkeld en gebouwd is op een dijk, zodoende ligt de woning mooi hoog en is er aan de voorkant een open zicht over het water en zie je een ruime verscheidenheid aan boten. Achter de woning en goed bereikbaar met de auto via de Achterbinnenhaven ligt de aanzienlijke garage die onder andere uitgevoerd is met een extra brede overheaddeur en twee loopdeuren, een enorm pluspunt!

Het huis en de achtertuin is via de garage ook achterom bereikbaar. Je zal de woning dan betreden via de speelse, perfect op de zon gesitueerde, beschutte en privacyvolle achtertuin, nog een meerwaarde van dit object.

Naast dat het dus een fijn huis met een grote garage betreft, staat het ook nog eens op een bijzonder gunstige locatie, deze voorziet je namelijk in nagenoeg alle denkbare voorzieningen. Zo zijn o.a. verschillende supermarkten, slagers, bakkers, winkels, (afhaal)restaurants, openbaar vervoer, scholen, sportaccommodaties en een bioscoop te vinden op loop- en fietsafstand “een uitstekende en leuke locatie” vinden wij!

Voor de indeling verwijzen wij je vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan eens in het bijzonder op de ruime woonkamer, de nieuwe badkamer en natuurlijk op de garage.

 Bijzonderheden:

 • Het object valt onder het beschermd stadsgezicht. Voor meer informatie omtrent dit onderwerp kunt u ons benaderen, het is namelijk eenvoudig uit te leggen.
 • De gehele woning is voorzien van dubbelglas.
 • De keuken is onder andere voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en een koelkast met vrieslades.
 • De vernieuwde badkamer uit medio 2020 is ingericht met een ligbad, wastafelmeubel, spiegel met verlichting, douche met hippe deur en ramen voorzien van melkglas die zorgen voor het altijd zo gewenste daglicht en natuurlijke ventilatie.
 • De twee riante (slaap)kamers met eventueel andere indelingsmogelijkheden.
 • Het laatste schilderwerk buitenom dateert van de zomer van 2022 en is professioneel uitgevoerd.
 • De woonkamer is medio 2019/2020 gemoderniseerd met onder andere stucwerk en vloerverwarming.
 • De garage met extra brede garagedeur heeft medio 2015 voor het laatst nieuwe dakbedekking en nieuwe goten gekregen. Tevens is de garage voorzien van een eigen groepenkast.
 • De achtertuin is zuid/west gesitueerd en tevens goed beschut gelegen.
 • Het nautische uitzicht blijft altijd mooi om op uit te kijken.
 • De woning is achterom bereikbaar via de garage.
 • Het stadshart, maar ook andere stadsdelen mét al hun voorzieningen zijn op loop- en fietsafstand, net als kinderopvang, scholen, sportclubs en verenigingen.
 • Binnen tien minuten fietsafstand ligt het centraal station met bus- en treinconnecties alsmede taxistandplaats.
 • Duinen, strand en zee zijn in Den Helder natuurlijk nooit ver weg, het strand van Huisduinen bereik je met ongeveer vijftien fietsminuten.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Tussenwoning
Bouwjaar
1864
Perceelgrootte
142 m²
Woonoppervlakte
90 m²
Inhoud
344 m³
Schuur/berging
– m²
Garage
29m2
Energielabel
G
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2019 Intergas
Zonnepanelen
Parkeren
Openbaar parkeren

Locatie

Naast dat het dus een fijn huis met een grote garage betreft, staat het ook nog eens op een bijzonder gunstige locatie, deze voorziet je namelijk in nagenoeg alle denkbare voorzieningen. Zo zijn o.a. verschillende supermarkten, slagers, bakkers, winkels, (afhaal)restaurants, openbaar vervoer, scholen, sportaccommodaties en een bioscoop te vinden op loop- en fietsafstand “een uitstekende en leuke locatie” vinden wij!