Blokmakersweg 8D

Verkocht

Blokmakersweg 8D

1786 RC

Den Helder

Bouwjaar

2006

Perceel

Woning

74 m²

Slaapkamers

Ook een loods kan strak, eigentijds, verzorgd en compleet zijn, dat is deze bedrijfsunit “zonder twijfel”!

Centraal gesitueerd op industrieterrein Kooypunt, goed bereikbaar vanuit Den Helder en vanaf de N9 ligt deze bedrijfsunit in een bescheiden blok van in totaal 12 eenheden.

De indeling is efficiënt en gebruiksvriendelijk, mede voorzien van een luxe basis, waaronder een separaat toilet, badkamer met douche (regen- en handdouche), wastafelmeubel, badkamerspiegel, mechanische ventilatie en dakvenster. Ook is er een keuken voorzien van een inductie-kookplaat, afzuigkap, combi-oven en koelkast. Het verdere gedeelte van de etage is een fijne ruimte om kantoor te houden of te benutten als bijvoorbeeld vergaderruimte. De verdieping is geïsoleerd en onder andere voorzien van knap stucwerk, inbouwspots en centrale verwarming, de ruimte is dus ook in de winter fijn in gebruik alsook mooi en eigentijds afgewerkt, representatief en een fijne werkomgeving noemen wij dat!

Voor de indeling en de afmetingen verwijzen wij je vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan eens in het bijzonder op de uitstekende indeling en hoe goed bijvoorbeeld de etage is ingericht!

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Loods
Bouwjaar
2006
Perceelgrootte
Woonoppervlakte
74 m²
Inhoud
Schuur/berging
Garage
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
Aantal badkamers
CV-ketel
2019
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie