Boterzwin 1302

Verkocht

Boterzwin 1302

1788 WP

Julianadorp

Bouwjaar

1996

Perceel

377 m²

Woning

188 m²

Slaapkamers

6

Deze buitengewoon verrassende en royale twee-onder-één-kap-woning aan het water heeft een paar fijne en speelse elementen in zijn opvallende ontwerp meegekregen, waaronder de twee grote erkers in de woonkamer, doorlopende en zelfs ronde ramen, rechte hoeken en ronde aspecten, deze details maken de woning in de basis al bijzonder!

De living met daaronder vloerverwarming is net als de rest van de woning bijzonder ruim van opzet en door de achterste erker en de aangrenzende keuken is er een soort van woonkeukenprincipe ontstaan dat ronduit gezellig genoemd mag worden. Het huis beschikt onder meer over twee volwaardige etages met daarover verdeeld zes uitstekende slaapkamers en twee badkamers. Andere noemenswaardigheden zijn de jonge keuken, de verschillende inbouwkasten, het balkon aan de voorkant, de fijne en praktische inpandige ruimtes en niet in de laatste plaats de buitenruimte met aan de voorkant gelegenheid voor het parkeren van meerdere auto’s maar ook voor speel en zitruimte. Aan de achterkant is er een tuin in twee niveaus met daarin een leuke plek aan het water, terras- en bergruimte.

Voor de indeling verwijzen wij je vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan eens in het bijzonder op de uitstekend ingedeelde begane grond met daarin onder meer de bijzonder riante living en de andere fijne en praktische ruimtes verwerkt, maar ook op de twee volwaardige etages, deze zijn opvallend ruim!

Bijzonderheden:
• De gebruiksoppervlakte meet ca. 202m², deze is onderverdeeld in: woonoppervlakte ca. 191,48m² plus de inpandige berging die ca. 10,18m² meet (gemeten conform NEN 2580).
• De schuurtjes in de achtertuin meten samen circa 14,74m².
• De cv-ketel van Intergas dateert van 2010.
• De gaskachel in de woonkamer.
• De meterkast is voorzien van een groepenkast met installatieautomaten.
• De opvallend grote living voorzien van vloerverwarming en twee erkers.
• De zes uitstekende slaapkamers die tezamen met twee badkamers zijn verdeeld over twee volwaardige etages.
• De fijne buitenruimten, waaronder aan de voorkant met parkeermogelijkheden en de achtertuin aan het water.
• De parkeerplaatsen op eigen grond aan de voorkant van de woning waar plaats is voor twee tot drie auto’s.
• De jonge hoogglanskeuken die onder andere uitgevoerd is met een fornuis voorzien van een grote oven en gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven-magnetron en Amerikaanse koelkast.
• Badkamer 1: Is ingericht met een ligbad, douche, wastafelmeubel, designradiator en voorzien van centrale ventilatie.
• Badkamer 2: Is ingericht met een douche, wastafelmeubel, badkamerspiegel, designradiator en voorzien van centrale ventilatie.
• Er is plenty bergruimte, onder andere in de inpandige berging, in de inbouwkasten en onder andere in de externe schuren.
• De bijzondere en speelse indeling die nergens te koste gaat van de effectieve ruimte.
• Verschillende basisscholen, kinderopvang en ook het Junior College vind je in de directe omgeving.
• Veel van de dagelijks gewenste voorzieningen liggen vanaf deze locatie binnen handbereik, duinen, strand en zee natuurlijk ook!
• Binnen gemiddeld vijftien autominuten bereik je eveneens plaatsen als Den Helder en Schagen.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar
1996
Perceelgrootte
377 m²
Woonoppervlakte
188 m²
Inhoud
683 m³
Schuur/berging
15 m²
Garage
Energielabel
B
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
6
Aantal badkamers
2
CV-ketel
Intergas, 2010
Zonnepanelen
Parkeren
Op eigen terrein

Locatie

Het huis is ook nog eens bijzonder goed gesitueerd, veel van de dagelijks gewenste voorzieningen liggen vanaf deze (kind)vriendelijke locatie namelijk op loop- en fietsafstand, zoals in winkelcentrum Dorperweerth en winkelcentrum de Riepel, waar u net als in verschillende winkels in de oude dorpskern terecht kan voor de dagelijkse benodigdheden.
In het dorp vind je ook kinderopvang, verschillende basisscholen, het Junior College, sportclubs, verenigingen en bijvoorbeeld (afhaal)restaurants, alles wat je mag verwachten in een goed ontwikkeld dorp! Én laten wij niet de bijzondere natuurlijke elementen vergeten, zoals het duinengebied, strand, zee en de landerijen, allemaal aspecten die uitstekend tot hun recht komen op een locatie die al decennia in de top drie staat van Nederlandse gemeenten met de meeste zonuren! Binnen gemiddeld 15 autominuten bereik je eveneens plaatsen als Den Helder, Schagen en Callantsoog, een heerlijk gebied dus om in te wonen.