Boterzwin 3213

Verkocht

Boterzwin 3213

1788 WE

Julianadorp

Bouwjaar

1990

Perceel

122 m²

Woning

89 m²

Slaapkamers

2 (mogelijkheid tot 3)

Deze woning is onder andere door zijn goede ligging én zijn basis erg interessant voor woningzoekers die als uitgangspunt hebben gewoon een goed huis te kopen, op een fijne locatie en het daarbij leuk vinden om zelf desgewenst de puntjes op de spreekwoordelijke i te zetten!

De uitvoering is eenvoudig, maar daarom zullen de keuzes des te makkelijker zijn om te kiezen voor je eigen sfeer in afwerking en voor eventueel je eigen stijl in keuken, sanitair en tegelwerk. De woning beschikt over een degelijke indeling, over een daglichtvolle woonkamer- en keuken, over een eerste etage met twee royale slaapkamers en een badkamer en via een vaste trap is de zolder bereikbaar, deze is geschikt om te vormen tot zolder(slaap)kamer of gewoon zoals nu te gebruiken als (op)bergplek.

In de ruime achtertuin, welke prettig op de zon is gelegen staat een stenen schuur, ligt een terras en staat wat groen. Achterom zijn de woning en achtertuin ook goed bereikbaar, ook met bijvoorbeeld een scooter of motor.

Voor de indeling verwijzen wij je vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden!

De vraagprijs voor deze woning met het kenmerkende ronde raam is: € 189.500,- k.k.

Zin om te komen kijken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we laten je het huis met alle plezier zien!

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1990.
• Kavelgrootte circa 122m².
• De woonoppervlakte meet circa 89m².
• De berging meet circa 6m².
• Alle bovenstaande oppervlaktes (behoudens de kavel) zijn gemeten conform de NEN 2580 norm.
• Energielabel B.
• De meterkast is voorzien van een groepenkast met installatieautomaten.
• De ruime achtertuin gesitueerd op het zuiden.
• De woning beschikt over twee uitstekende slaapkamers op de etage, desgewenst kan de zolder worden gecreëerd tot een (slaap)zolder.
• De keuken is mede voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap en een koelkast.
• De eenvoudige badkamer beschikt onder andere over een douche, wastafel, radiator, toilet en over een raam voor het altijd zo gewenste daglicht en ventilatie.
• Verschillende basisscholen, kinderopvang en ook het Junior College vind je in de directe omgeving.
• Veel van de dagelijks gewenste voorzieningen liggen vanaf deze locatie binnen handbereik, duinen, strand en zee natuurlijk ook!
• Binnen gemiddeld vijftien autominuten bereik je eveneens plaatsen als Den Helder en Schagen.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Tussenwoning
Bouwjaar
1990
Perceelgrootte
122 m²
Woonoppervlakte
89 m²
Inhoud
313 m³
Schuur/berging
6 m²
Garage
Energielabel
B
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2 (mogelijkheid tot 3)
Aantal badkamers
1
CV-ketel
Zonnepanelen
Parkeren
Openbaar parkeren

Locatie

Het huis staat dichtbij veel van de dagelijks gewenste voorzieningen, deze liggen ten minste op loop- en fietsafstand vanaf deze (kind)vriendelijke plek en zijn bijvoorbeeld te vinden in winkelcentrum Dorperweerth en winkelcentrum de Riepel, waar u net als in verschillende winkels in de oude dorpskern terecht kan voor de dagelijkse benodigdheden. In het dorp vind je ook kinderopvang, verschillende basisscholen, het Junior College, sportclubs, verenigingen en bijvoorbeeld (afhaal)restaurants, alles wat je mag verwachten in een goed ontwikkeld dorp! Én laten wij niet de bijzondere natuurlijke elementen vergeten, zoals het duinengebied, strand, zee en de landerijen, allemaal aspecten die uitstekend tot hun recht komen op een locatie die al decennia in de top drie staat van Nederlandse gemeenten met de meeste zonuren! Binnen gemiddeld vijftien autominuten bereik je eveneens plaatsen als Den Helder, Schagen en Callantsoog, een heerlijk gebied dus om in te wonen.