Brakkeveldweg 52

Verkocht

Brakkeveldweg 52

1782 AJ

Den Helder

Bouwjaar

1928

Perceel

196 m²

Woning

89 m²

Slaapkamers

3

Dit prima huis met ruime living heeft de beschikking over drie goede slaapkamers, dit omdat de achtergevel medio 2012 recht is opgetrokken en vernieuwd, toen is er op de etage meer ruimte ontstaan. De fijne gebruiksruimtes waaronder de keuken, bijkeuken, badkamer en schuur complementeren het geheel dat door zijn huidige uitvoering makkelijk op eigen smaak te maken is.

Je bent vanaf deze locatie niet alleen maar dichtbij het stadshart, maar het is ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van de andere stadsdelen, zoals de Schooten, Nieuw Den Helder en Huisduinen. Moeiteloos ben je vanaf deze plek ook “de stad” uit en ligt het centraal station gewoon op loopafstand. Nagenoeg alle gewenste voorzieningen zijn binnen handbereik, zoals supermarkten, scholen, sportclubs en restaurants. Duinen, strand en zee zijn in Den Helder natuurlijk nooit ver weg!

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarbij eens in het bijzonder op de goede ruimtes.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1928
Perceelgrootte
196 m²
Woonoppervlakte
89 m²
Inhoud
374 m³
Schuur/berging
5 m²
Garage
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
CV-ketel
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie