Brakkeveldweg 70

Verkocht

Brakkeveldweg 70

1782 AJ

Den Helder

Bouwjaar

1931

Perceel

79 m²

Woning

76 m²

Slaapkamers

2

Woningzoekers & investeerders opgelet!
Deze mede door zijn erker herkenbare jaren-30-woning heeft super veel potentie voor de toekomst en is ook nog eens bijzonder gunstig gesitueerd aan de rand van het stadshart en toch gaat de bescheiden drukte van de binnenstad hier aan je voorbij! Het betreft een zogenaamde opknapper die op verschillende punten aangepakt moet worden door iemand die kan beschikken over verschillende familieleden en of vrienden met twee rechterhanden of die de financiële ruimte heeft dit te laten doen door professionals. Afgezien daarvan heb je sowieso budget nodig, maar hoe gaaf is het als je zonder concessies te doen je eigen stempel kan drukken op de uitvoering en inrichting en mogelijk energiebesparende aspecten!

Onderdelen die onder meer aangepakt moeten worden;
• De kozijnen;
• De badkamer;
• De achtergevelbekleding en de kozijnen aldaar;
• Elektra (meterkast en bedrading).

Medio 2002 zijn onder andere de panlatten en de dakpannen vervangen en in 2020 is het platte dak voorzien van nieuwe dakbedekking.

Vanzelfsprekend bent u er niet alleen maar als bovenstaande punten zijn aangepakt, vaak komt er wel meer bij kijken en dient er afgewerkt te worden.
De indeling is prima, in de gezellige living met erker is er ruimte genoeg voor het gezellig kunnen plaatsen van een zit- en eethoek. De keuken is eenvoudig, maar kan prima nog even mee. De badkamer vinden wij moet vervangen worden en op de etage zijn er twee ruime slaapkamers, is er heel praktisch al een toilet en via een vlizotrap toegang tot een royale zolder. De tuinligging is gesitueerd op de middagzon en is verder beschut gelegen, de schuur is best ruim!

Voor de indeling verwijzen wij je vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarbij eens in het bijzonder op leuke erkerwoonkamer, de zolder en het bijvoorbeeld het toilet op de etage!

Bijzonderheden
• Bouwjaar 1931.
• De kavelgrootte meet 79m².
• De gebruiksoppervlakte meet circa 76m².
• De berging meet circa 10m².
• Alle bovenstaande oppervlaktes (behoudens de kavel) zijn gemeten conform de NEN 2580 norm.
• Energielabel F.
• Dit object valt niet in een van de wijken waar de opkoopbescherming/zelfbewoningsplicht ingesteld is en mag zodoende ook verkocht worden aan een investeerder/belegger.
• De cv-ketel is in eigendom.
• De basisvloeren zijn voor het grootste deel van hout.
• Scholen, kinderopvang, het stadshart met al zijn gewenste voorzieningen alsmede Willemsoord vindt u op loop- en fietsafstand.
• Naast dat het een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van het centraal station (met ongeveer vijf wandelminuten bereikbaar) en bent u vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit met bijvoorbeeld een auto.
• Duinen, strand en zee zijn in Den Helder natuurlijk nooit ver weg, het strand van Huisduinen bereik je met ca. 15 fietsminuten.
• De betreffende woning en toebehoren heeft waarneembaar aandacht nodig, is overduidelijk een opknapper (Maar is wel erg leuk!). Voorts heeft verkoper het verkochte zelf nooit gebruikt en kan derhalve koper niet informeren over eigenschappen van en mogelijke gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. Dergelijke eigenschappen c.q. gebreken zullen voor risico en rekening van koper komen. Met het bepalen van de bieden vanaf prijs is daar rekening mee gehouden.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Tussenwoning
Bouwjaar
1931
Perceelgrootte
79 m²
Woonoppervlakte
76 m²
Inhoud
286 m³
Schuur/berging
10 m²
Garage
Energielabel
F
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
CV-ketel
Zonnepanelen
Parkeren
Openbaar parkeren

Locatie

Je bent vanaf deze locatie niet alleen maar dichtbij het stadshart, maar het is ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van de andere stadsdelen, zoals de Schooten, Nieuw Den Helder en Huisduinen. Moeiteloos ben je vanaf deze plek ook “de stad” uit en ligt het centraal station gewoon op loopafstand. Nagenoeg alle gewenste voorzieningen zijn binnen handbereik, zoals supermarkten, scholen, sportclubs en restaurants. Duinen, strand en zee zijn in Den Helder natuurlijk nooit ver weg.