Brandenburg 14

Verkocht

Brandenburg 14

1761 HJ

Anna Paulowna

Bouwjaar

1994

Perceel

213 m²

Woning

131 m²

Slaapkamers

3

Je merkt het meteen als er in een huis een fijne sfeer hangt, je voelt je er namelijk snel op je gemak en ziet jezelf er al wonen omdat het makkelijk en leuk zelf op eigen smaak te maken is, iets dat wij dus ook in deze aangename en riante twee-onder-één kap woning ervaren!

Het huis staat in het bijzonder geliefde Anna Paulowna, dat een rijk (sport)verenigingsleven kent en waar vele gewenste voorzieningen voorhanden zijn zoals een treinstation, goede busverbindingen, meerdere basisscholen, een uitgebreid winkelbestand, supermarkten, (afhaal)restaurants en dierenpark Hoenderdaell. Door de centrale ligging ben je ook nog eens vlot in Schagen, Den Helder, naar het strand van Callantsoog, naar Heerhugowaard en Alkmaar en zelfs op de A7 ben je snel en zodoende richting de Afsluitdijk of Amsterdam, plaatsen als Hoorn en Amsterdam zijn veelal ook binnen 30 tot 45 autominuten bereikbaar.

Opvallend aan de woning is o.a. het brede pui aan de achterkant, voorzien van veel ramen, dakramen en openslaande tuindeuren, hierdoor is er een bijzonder daglichtvolle woonkeuken gecreëerd waarvandaan de beschutte en privacyvolle achtertuin bereikbaar is, een mooie extensie van het woongedeelte op zomerse dagen! De living met plenty ruimte voor het gezellig opstellen van de zithoek is een combinatie van rechte lijnen en speelse hoeken, de bijkeuken en berging zijn beide heel praktisch. Er zijn drie royale slaapkamers, waarvan er één op de te gekke zolder gelegen is, deze heeft namelijk direct toegang tot een dakterras, heeft een open vliering én heel handig een wastafel met planchet!

Voor de indeling verwijzen wij je vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de fijne indeling en de interessante mogelijkheden!

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1994
Perceelgrootte
213 m²
Woonoppervlakte
131 m²
Inhoud
Schuur/berging
22 m²
Garage
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
CV-ketel
2008
Zonnepanelen
Parkeren
Oprit

Locatie