Coltof Makelaardij &
 Partners

Breewaterstraat 63

Verkocht

Breewaterstraat 63

1781 GS

Den Helder

Bouwjaar

1966

Perceel

Woning

135 m²

Slaapkamers

3

Fijn gesitueerd in hartje centrum bieden wij dit voor beleggers interessante appartement aan dat met zijn 135m² gebruiksoppervlakte (volgens de NEN 2580 meting) aanzienlijk ruim is!

In de goede indeling vindt je onder meer een heel royale hal, een plezierige erkerwoonkamer met daarin ruimschoots plek voor het gezellig opstellen van de zit- en eethoek, de keuken is vanaf twee kanten te betreden, namelijk middels de hal en vanuit de living, er zijn drie slaapkamers, een badkamer, een toilet, een inpandige berging en er is toegang tot een balkon en dakterras.

De locatie vinden wij een meerwaarde, namelijk direct aan het Breewaterplein. Hierdoor loop je vanuit het appartement direct het stadshart met al zijn winkels en dagelijkse voorzieningen in, maar ook Willemsoord met zijn vele leuke restaurants, een bioscoop, enkele musea, theater “de Kampanje” bereik je binnen enkele wandelminuten. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer en kun je vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit.

Kortom: Het betreft een eenvoudig evenals net, maar ook ruim appartement zonder tierelantijntjes dat in verhuurde staat wordt aangeboden en verkocht!

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan eens in het bijzonder op de uitstekende indeling, de goede afmetingen en de mogelijkheden.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1966
Perceelgrootte
Woonoppervlakte
135 m²
Inhoud
417 m³
Schuur/berging
Garage
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
CV-ketel
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie