Brikstraat 51

Verkocht

Brikstraat 51

1784 RT

Den Helder

Bouwjaar

1979

Perceel

145 m²

Woning

95 m²

Slaapkamers

3

Deze robuuste woning is in de basis ruim van opzet en staat op een bijzonder (kind)vriendelijke locatie nabij Mariëndal en de uitstekende voorzieningen die
Nieuw-Den Helder te bieden heeft!

In een gemoedelijk stukje van Nieuw Den Helder, gunstig aan de rand van de stad bieden wij je dit leuke huis aan. Het betreft een traditioneel gebouwde woning met betonvloeren en spouwmuren, met een ruime living en een daglichtvolle keuken onder andere voorzien van koelkast, vaatwasser, oven, gaskookplaat en afzuigkap. De drie uitstekende slaapkamers op de etage en de badkamer ingericht met badkamermeubel en douche met glazen wand en deur maken met de ruimte voor het huis en achtertuin deze eengezinswoning compleet. Kortom: Dit sympathieke huis heeft een prima basis en is daardoor eenvoudig zelf op eigen smaak te maken.

De Brikstraat is gelegen in stadsdeel Nieuw-Den Helder, nagenoeg aan de stadsrand en is zodoende te vinden op steenworpafstand van natuur- en recreatiegebied Mariëndal, de Helderse Vallei alsmede bos, duin en strand, een heerlijk gebied om in te wonen lijkt ons.
De belangrijke dagelijkse voorzieningen, waaronder verschillende scholen, sportclubs, verenigingen, supermarkten, slagerijen, bakkerijen, winkels, (afhaal)restaurants en niet geheel onbelangrijk openbaar vervoer in de vorm van bushaltes en treinstation Den Helder Zuid zijn nabij, allemaal prettige bijkomstigheden!

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1979
Perceelgrootte
145 m²
Woonoppervlakte
95 m²
Inhoud
Schuur/berging
7 m²
Garage
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
CV-ketel
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie