Ceramstraat 21

Verkocht

Ceramstraat 21

1782CA

Den Helder

Bouwjaar

1956

Perceel

219 m²

Woning

106 m²

Slaapkamers

2

Deze stoere, maar tevens ook charmante jaren-50 twee-onder-een-kapwoning staat in de vriendelijke en geliefde Indische buurt. Het huis is de afgelopen jaren op tal van punten goed verbeterd alsook gemoderniseerd en is daarbij eenvoudig op eigen smaak in te richten. Alles bij elkaar genomen is het een mooie basis voor ten minste de aankomende twee decennia!  

De locatie, zo vlakbij het fraaie Timorpark, de Huisduinerpolder en zodoende gelegen binnen de Linie-West is uitstekend. Je woont hier centraal ten opzichte van bijvoorbeeld andere stadsdelen, waaronder het centrum en Nieuw-Den Helder én toch gaat de bescheiden drukte van deze fijne stad aan zee hier aan je voorbij.

Dergelijke huizen beschikken altijd al over een geheel eigen karakter, de huidige eigenaar heeft dat versterkt door als basis van het interieur te kiezen voor rustige en functionele elementen, waar mogelijk met behoud van originele details die aangevuld zijn met onder andere een trendy afwerking zoals strak stucwerk.

De indeling is fijn en bevat onder meer een knappe entree/hal, een ruime en opvallend daglichtvolle living voorzien van een krachtige pelletkachel, een luxe keuken (2020) van maar liefst zeven meter breed die is ingericht met een Bora inductiekookplaat voorzien van een ingebouwde kookveldafzuiging, vaatwasser, koelkast, no frost vriezer en Bosch Combi Bakoven met Pyrolyse. Tevens is de keuken dieper dan gemiddeld en zijn ook de wasmachine- en drogeraansluiting erin verwerkt, mooi en netjes achter de keukendeurtjes voorzien van het softclose-systeem.

Op de etage is er vanaf de overloop toegang tot twee echt ruime slaapkamers en tot de badkamer met douche (regen- en handdouche), design wastafel, planchet, spiegel, radiator, toilet en een raam voor het altijd zo gewenste daglicht en extra ventilatie.

De zolder is bereikbaar via een eikenhouten trap, die net als de trap die je brengt van de begane grond naar de etage nieuw is geplaatst. De zolder is net als de rest van de woning keurig afgewerkt en kan bijvoorbeeld dienen als slaap-, studeer of bergzolder.

Deze twee-onder-een-kapwoning staat op een mooie kavel van ca. 218m² en is zo gesitueerd dat je onder meer zomers heerlijk in de tuin kunt genieten. Je kunt buitenom overigens goed achterom komen en vanzelfsprekend is de achtertuin met schuur en terrassen ook te betreden vanuit het woongedeelte op de begane grond.

Kortom: Deze super leuke en frisse twee-onder-een-kapwoning staat op een heel fijne locatie in de mooie Indische buurt. Heb je interesse en zin om te kijken? Maak dan snel een afspraak!

Voor de indeling verwijzen wij je vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan eens in het bijzonder op de ruim opgezette indeling, op de keuken, op de raampartijen en op de knappe woonzolder.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Hoek woning
Bouwjaar
1956
Perceelgrootte
219 m²
Woonoppervlakte
106 m²
Inhoud
419 m³
Schuur/berging
7 m²
Garage
0
Energielabel
C
Extra
Tuin
Voor, zij- en achtertuin
Keuken
Bora inductiekookplaat met een ingebouwde kookveldafzuiging, vaatwasser, koelkast, no frost vriezer en Bosch Combi Bakoven met Pyrolyse.
Badkamer
Een douche (regen- en handdouche), design wastafel, planchet, spiegel, radiator, toilet en een raam
Aanvullende verwarming
Pelletkachel
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2018
Zonnepanelen
Parkeren
Op eigen terrein

Locatie

De ligging vinden wij geweldig. Je bevindt je er zo ongeveer middenin de driehoek tussen Nieuw-Den Helder, het centrum en Huisduinen, de winkels in winkelgebied “Marsdiep” en die in het stadshart, maar bijvoorbeeld ook het strand zijn zodoende dichtbij, ten minste op fietsafstand. Scholen en kinderopvang zijn derhalve ook nabij, net als restaurants, sportclubs en niet in de laatste plaats de prachtige natuur. Je wandelt hiervandaan namelijk vrijwel direct het Timorpark in met aansluitend de Huisduinerpolder en daarvandaan direct door naar het oneindige strand, door uitgestrekte natuurgebieden waar Schotse Hooglanders en paarden voor de begrazing zorgen, door de ‘Donkere Duinen’, een wandelbos met eendenvijver dat op zijn beurt weer grenst aan natuur- en recreatiegebied Mariëndal, de Helderse Vallei en de prachtige kano/vaarroute van veertien kilometer. Kortom; hier kun je wonen in een buitengewoon gebied alsmede het prettige bijkomstigheden zijn om onder handbereik te hebben!