Cronjéstraat 28

Verkocht

Cronjéstraat 28

1782 EE

Den Helder

Bouwjaar

1923

Perceel

81 m²

Woning

80 m²

Slaapkamers

3

Voor ieder wat wils! Zo zou je deze interessante uitdaging kunnen beschrijven.

Dit huis lijkt ons namelijk interessant voor verschillende woningzoekers, waaronder voor mensen met twee rechterhanden, liefst nog met bijvoorbeeld familie en vrienden die daar ook over beschikken en heb je de financiële ruimte om de woning te laten aanpakken door professionals, dan denken wij dat deze opknapper nog steeds heel interessant kan zijn!

De locatie is bijzonder centraal, vanuit de woning loop je binnen enkele minuten het stadshart in met al zijn winkels en dagelijkse voorzieningen en het centraal station. Tevens tref je op loopafstand Willemsoord met zijn vele leuke restaurants, een bioscoop, enkele musea, theater “de Kampanje” en niet te vergeten ons makelaarskantoor. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van het eerdergenoemde openbaar vervoer en kunt u vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit met bijvoorbeeld een auto.

Voor de indeling verwijzen wij vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens in het bijzonder op de ruimte en de mogelijkheden!

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1923
Perceelgrootte
81 m²
Woonoppervlakte
80 m²
Inhoud
Schuur/berging
Garage
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
CV-ketel
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie