Coltof Makelaardij &
 Partners

De la Reystraat 51 en 53

Verkocht

De la Reystraat 51 en 53

1782 RS

Den Helder

Bouwjaar

1953

Perceel

657 m²

Woning

77 m²

Slaapkamers

2

Uniek, dat is deze uitzonderlijke kans! Wat aangeboden wordt omvat namelijk verschillende opstallen op een voor stadse begrippen enorme kavel van 657m² eigen grond, met daarop een charmante erkerwoning die uitzicht heeft over het prachtige plantsoen dat daar ligt, ook staat er een bijzonder royale loods op en aansluitend nog zeven garages, een speciaal en heel interessant object lijkt ons!

Noemenswaardige kenmerken van deze leuke woning zijn onder anderen; de ruime, hoge en gezellige woonkamer met daarin de karakteristieke erker voorzien van glas in lood, de moderne hoogglans keuken voorzien van onder andere een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser en close-in boiler, de begane grondvloer die in de basis van beton/steen is met daarop onder meer fraaie terrazzo vloeren, de twee slaapkamers en de badkamer op de etage, de vliering, het uitzicht op het groen aan de voorkant van de woning en niet in de laatste plaats de vele (uitbreiding)mogelijkheden die de zonnige achtertuin biedt.

De loods is groot (zie de plattegronden) en heeft niet alleen op de begane grond behoorlijk wat ruimte, maar ook op de etage. Aangrenzend zijn er zeven garageboxen, deze zouden best een opfrisbeurtje kunnen gebruiken en daarna bijvoorbeeld (deels) verhuurd.

Het huis heeft gewoon de bestemming wonen, de loods en garages hebben de bestemming verkeer en verblijf (zie hieronder): 

De bestemmingsomschrijving (behorende bij de loods, garages en de ondergrond aldaar):

Artikel 17  Verkeer – Verblijf

17.1     Bestemmingsomschrijving

De voor Verkeer – Verblijf aangewezen gronden zijn bestemd voor:

a. rijwegen;
b. straten en wegen;
c. fiets- en voetpaden;
d. ter plekke van het aanduidingsvlak met de functieaanduiding ‘garage’:

1. garages, autoboxen  en opslag;
2. op de percelen Hector Treubstraat 59 en 71-73, bedrijven welke zijn genoemd in bijlage E alsmede restauratie van klassieke voertuigen;

e. ter plekke van het aanduidingsvlak met de functieaanduiding ‘nutsvoorzieningen’, nutsvoorzieningen;
f. evenementen categorie 1;
met de daarbij behorende:
g. ongebouwde parkeervoorzieningen;
h. bermen;
i. groenvoorzieningen;
j. water en oevers;
k. waterhuishoudkundige werken;
l. nutsvoorzieningen;
m. afvalinzamelingssystemen;
n. ondergrondse infrastructuur;
o. ter plekke van de aanduiding ‘tunnel’, een tunnel ten behoeve van verkeer;
p. verkeerskundige voorzieningen (waaronder bruggen, dammen en/of duikers);
q. reclameborden.

Heeft u interesse? Omtrent de mogelijkheden, waaronder wonen, eigen (zakelijk)gebruik, het mogelijk verhuren van een garage en dergelijke informeren wij u graag persoonlijk tijdens een uitgebreide bezichtiging. Wanneer u ondeskundig bent op het gebied van onroerend goed, raden wij aan direct een aankoopmakelaar in te schakelen, liefst uit Den Helder, Julianadorp of uit de naaste omgeving.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden. Neem voor het bestuderen daarvan goed de tijd, er zijn namelijk legio mogelijkheden te bedenken voor wat betreft de invulling van de verschillende opstallen.

Bijzonderheden

 • De gebruiksoppervlakte van de woning meet circa 77m².
 • De oppervlakte van de loods meet circa 161m².
 • De oppervlakte van de 7 garages meten totaal circa 104m².
 • Alle bovenstaande oppervlaktes (behoudens de kavel) zijn gemeten conform de NEN 2580 norm.
 • Energielabel F.
 • De meterkast is voorzien van een groepenkast met installatieautomaten.
 • De begane grond heeft als basis een betonnen/stenen vloer.
 • Direct voor de deur van het huis is het autoluw.
 • De loods, garages en uiteraard de achterkant van de woning zijn heel goed bereikbaar middels een afgesloten poort.
 • Verschillende scholen en kinderopvang vindt u in de naaste omgeving.
 • Duinen, strand en zee zijn in Den Helder natuurlijk nooit ver weg, het strand van Huisduinen bereik je met ca. 10 fietsminuten.
 • Het huis is ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van het centraal station (binnen tien wandelminuten bereikbaar) en bent u vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit met bijvoorbeeld een auto.
 • Elementen en zaken die (mogelijk) aandacht nodig hebben zijn onder andere het dak en de dakkapellen van het huis en schilderwerk.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Tussenwoning met schuur en 7 garages
Bouwjaar
1953
Perceelgrootte
657 m²
Woonoppervlakte
77 m²
Inhoud
280 m³
Schuur/berging
185 m²
Garage
7 garages
Energielabel
F
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1 op verdieping
CV-ketel
2016
Zonnepanelen
Parkeren
Meerdere auto’s op eigen grond

Locatie

De locatie is een meerwaarde, zeker nu de facelift van het Helderse stadshart met grote sprongen prachtig zichtbaar wordt en kunnen wij wel stellen dat wonen aan de rand van het centrum (zeker op zo’n groene locatie met veel grond) behoorlijk populair geworden is. Vele gewenste voorzieningen zijn zoals je nabij een centrum van een middelgrote stad mag verwachten binnen handbereik, zoals supermarkten, scholen, sportclubs, een bibliotheek en restaurants, maar ook duinen, strand, zee en de groene zeedijk zijn natuurlijk dichtbij. Het prachtige theater “de Kampanje” vind je op het Willemsoord complex dat eveneens op loop- en fietsafstand ligt, net als o.a. de restaurants, een bioscoop, een jachthaven en musea die je daar kan vinden. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer en ben je vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit.