De Leyen 21

Verkocht

De Leyen 21

1759 XG

Callantsoog

Bouwjaar

1974

Perceel

175 m²

Woning

118 m²

Slaapkamers

4

De kans om een interessante woning met uitbouw én garage in de levendige en gezellige badplaats Callantsoog te kopen komt momenteel niet vaak voorbij, het lijkt ons daarom een bijzonder interessant object voor mensen die in het dorp willen blijven wonen of een huis aan de kust zoeken!

Het staat ook nog eens op wandelafstand van het strand, de gezellige dorpskern, is heerlijk rustig gelegen aan een autovrij hofje en daarbij staat het ook nog eens in een kindvriendelijke omgeving. Het huis beschikt onder anderen over een woonkamer met uitbouw en gezellige keuken- en schouw met houtkachel, over vier slaapkamers (waarvan er één op de zolder gelegen is), over een praktische berging voor bijvoorbeeld een motor, over de eerdergenoemde garage voorzien van elektrische overheaddeur en niet in de laatste plaats over een achtertuin die door zijn gunstige ligging rijkelijk zon in zomerse tijden biedt.

U vindt dit huis in de gemoedelijke badplaats Callantsoog waar vele gewenste voorzieningen voorhanden zijn, zoals een basisschool, Albert Heijn, Blokker, drogist, bakker, slager, gezellige restaurants en strandtenten. Binnen gemiddeld vijftien autominuten bereikt u eveneens plaatsen als Julianadorp, Den Helder en Schagen, Alkmaar treft u op ca. 30 autominuten.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de fijne indeling en de goede afmetingen.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1974
Perceelgrootte
175 m²
Woonoppervlakte
118 m²
Inhoud
Schuur/berging
21 m²
Garage
Energielabel
C
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
CV-ketel
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie