Coltof Makelaardij &
 Partners

De Riethof 6

Verkocht

De Riethof 6

1759 ND

Groote Keeten

Bouwjaar

1975

Perceel

318 m²

Woning

86 m²

Slaapkamers

2

Op een gouden locatie, in een bijzonder hofje en gesitueerd op steenworp afstand van duinen, strand, zee en de landerijen tussen Groote Keeten en Callantsoog mogen wij dit vriendelijke huis op 318m² eigen grond aanbieden dat gezellig aanvoelt, een vakantiegevoel kregen wij er!

Voor verschillende woningzoekers kan dit een bijzonder interessant object zijn, waaronder voor mensen uit de omgeving die graag op dit plekje zouden willen wonen en bijvoorbeeld ook voor liefhebbers van deze rustige Noordzeekust. Het zou daarbij mooi zou zijn als de koper beschikt over twee rechterhanden, liefst nog met familie en vrienden die daar ook over beschikken. Ben je niet handig, maar heb je wel financiële ruimte om de woning te laten aanpakken door professionals, dan denken wij dat deze opknapper nog steeds heel aantrekkelijk kan zijn!

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Eengezinswoning
Bouwjaar
1975
Perceelgrootte
318 m²
Woonoppervlakte
86 m²
Inhoud
307 m³
Schuur/berging
16 m²
Garage
Energielabel
C
Extra
Aanvullende verwarming
Houtkachel in de woonkamer
Keuken
Gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en ingebouwde magnetron
Badkamer
Een inloopdouche, wastafelmeubel, spiegel, radiator en een dakraam voor het altijd zo gewenste daglicht en ventilatie.
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2010
Zonnepanelen
Parkeren
Op eigen terrein, carport

Locatie

Groote Keeten is een klein en daardoor rustgevend badplaatsje met o.a. een leuk restaurant en zomers een echte grote strandtent. Het badplaatsje is gelegen tussen Callantsoog en Julianadorp en heeft naast voornoemde natuurlijke elementen ook vele voorzieningen nabij, zoals in Callantsoog een Albert Heijn, Blokker, drogist, warme bakker, gezellige grand-cafe’s, restaurantjes en strandpaviljoens. In Juliandorp vindt u ook nog eens twee winkelcentra t.w. de Riepel en winkelcentrum Dorperweerth alsmede ook verschillende sfeervolle restaurants. Binnen gemiddeld 15 autominuten bereikt u eveneens plaatsen als Den Helder en Schagen, Alkmaar en de A7 bereikt u gemiddeld binnen 30 autominuten.