De Ruijterstraat 28

Verkocht

De Ruijterstraat 28

1782 RK

Den Helder

Bouwjaar

1900

Perceel

87 m²

Woning

87 m²

Slaapkamers

Woningzoekers in dit genre opgelet! In dít leuke huis met mooie authentieke voorgevel gaat ook de toekomstig eigenaar het héél gezellig hebben!

Bovendien betreft het een huis met een daglichtvolle en aangename woonkamer die heel prettig in de basis al is voorzien van een betonvloer met daarbovenop een charmante eikenhouten vloer. Geleidelijk gaat de living over in de jonge en moderne keuken uit 2019 die is voorzien van verschillende comfort waaronder een gaskookplaat (gas op glas), afzuigkap, oven, vaatwasser, koelkast en vriezer. Op de begane grond vindt je ook een ruime badkamer, doordacht ingericht met een douche, ligbad, wastafelmeubel, toilet en designradiator, iets dat ervoor gezorgd heeft dat je in de huidige indeling op de etage twee heel riante en fijne slaapkamers hebt.

Bergruimte is er volop, onder meer op de vliering en in de inpandig gelegen schuur waarvandaan je toegang hebt tot de achtergelegen steeg. Wanneer het lekker weer is kun je heerlijk buiten zitten in de beschutte patio die pal op het zuiden gesitueerd is, een aangenaam plekje!

En nu de facelift van het Helderse stadshart met grote sprongen prachtig zichtbaar wordt, kunnen wij wel stellen dat wonen in een gezellig straatje zoals deze, prettig gelegen aan de rand van het centrum behoorlijk populair geworden is. Vele gewenste voorzieningen zijn, dit zoals je in de buurt van een stadshart mag verwachten binnen handbereik, waaronder supermarkten, scholen, sportclubs, de bibliotheek en restaurants, maar ook duinen, strand, zee en de groene zeedijk zijn natuurlijk nabij! Het prachtige theater “de Kampanje” vindt u op het Willemsoord complex dat eveneens op loop- en fietsafstand te vinden is, net als o.a. de restaurants, een bioscoop, een jachthaven en musea die je daar kan vinden. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer en ben je vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan eens in het bijzonder op de goede indeling, de ruimte die er is, op de gezellige patio en grote berging!

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1900
Perceelgrootte
87 m²
Woonoppervlakte
87 m²
Inhoud
Schuur/berging
10 m²
Garage
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
Aantal badkamers
CV-ketel
2018
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie