De Ruijterstraat 63

Verkocht

De Ruijterstraat 63

1782 RJ

Den Helder

Bouwjaar

1905

Perceel

77 m²

Woning

80 m²

Slaapkamers

Ruim, degelijk en netjes, zomaar drie goede kenmerken voor een woning waar je zelf en eenvoudig heel makkelijk je eigen stijl en draai aan kan geven, iets dat wij typerend en noemenswaardig vinden voor dit plezierige huis met riante woonkamer, ruime keuken, knappe doorloop naar bijkeuken, separaat toilet en inpandige berging, drie goede slaapkamers, binnenplaats en flink dakterras met aangrenzend een voormalig duiventil die heden gebruikt werd als bergruimte.

De locatie is al leuk, maar het is door de facelift die het Helderse stadshart op dit moment doormaakt alleen maar gewilder geworden! De transformatie van het Helderse stadshart wordt namelijk met grote sprongen prachtig zichtbaar en nu er aan het eind van de straat een stadspark wordt aangelegd, kunnen wij wel stellen dat wonen in dit authentieke straatje en aan de rand van het centrum behoorlijk populair geworden is!

Een ander voordeel van wonen op zo’n centrale plek is dat deze u voorziet in bijna alle gewenste voorzieningen denkbaar, waaronder verschillende supermarkten, slagerijen, bakkerijen, winkels (afhaal)restaurants, openbaar vervoer, scholen en verschillende sportaccommodaties, derhalve alles wat u mag verwachten van wonen aan de rand van het centrum! Op de groene zeedijk staat u binnen enkele minuten lopen, het strand van Huisduinen bereikt u al met zo’n tien minuten fietsen.

Indeling begane grond:
Entree/hal, meterkast, toegang middels een ruimtebesparende schuifdeur tot de riante living met als basis een betonvloer en hoog plafond, daarna volgt de eenvoudige en ruime keuken die onder anderen is voorzien van een fornuis uit 2020 en een afzuigkap, voor witgoed is er aan de andere kant van de keuken plenty ruimte. Na de keuken volgt er eveneens middels een schuifdeur toegang tot de bijkeuken waarin bijvoorbeeld ook plaats is voor het opstellen van verschillend witgoed, er toegang is tot de binnenplaats, tot een separaat toilet met fonteintje en tot de inpandige berging welke geïsoleerd is en waarvandaan er een zogenaamde achterom c.q. achterdeur is. Middels de trap in de woonkamer komt u op de verdieping.

Indeling verdieping:
Op de verdieping treft u naast drie slaapkamers ook de badkamer voorzien van douche/ligbadcombinatie, wastafel, spiegelkastje, radiator, toilet, bidet en naast een deur tot het dakterras ook tot de altijd zo gewenste ramen voor daglicht en natuurlijke ventilatie.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1905
Perceelgrootte
77 m²
Woonoppervlakte
80 m²
Inhoud
Schuur/berging
8 m²
Garage
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2015
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie