Diaconiestraat 36

Verkocht

Diaconiestraat 36

1781 GZ

Den Helder

Bouwjaar

1829

Perceel

82 m²

Woning

65 m²

Slaapkamers

2

Regelmatig mogen wij woningen aanbieden in rustige-autovrije straatjes, zo ook nu weer aan de authentieke Diaconiestraat! Het betreft een zogenaamde opknapper die duidelijk grondig aangepakt moet worden door iemand die kan beschikken over verschillende vrienden met twee rechterhanden of die de financiële ruimte heeft dit te laten doen door professionals. Afgezien daarvan heb je sowieso budget nodig, maar hoe gaaf is het als je zonder concessies te doen je eigen stempel kan drukken op de uitvoering en inrichting van keuken, badkamer, vloeren, wandafwerking en energiebesparende aspecten!

Onderdelen die onder meer aangepakt moeten worden;

  • De begane grondvloer;
  • De keuken;
  • De badkamer;
  • De achtergevel (onder andere de gevelbekleding en de kozijnen);
  • Elektra (meterkast en bedrading);

Vanzelfsprekend bent u er niet alleen maar als bovenstaande punten zijn aangepakt, vaak komt er wel meer bij kijken en dient er afgewerkt te worden. Opvallend is wel de knappe voorgevel met daarin nette kunststof kozijnen, de cv-ketel dateert van 2018.

De indeling is prima, in de living is er ruimte genoeg voor het gezellig kunnen plaatsen van een zit- en eethoek. Voor het aanleggen van een badkamer is ook genoeg ruimte, boven zijn er twee slaapkamers (de indeling aanpassen zodat er een derde slaapkamer is behoort tot de mogelijkheden), de tuinligging is goed gesitueerd op de middag- en avondzon, de schuur is praktisch ruim.

Een bijkomend voordeel van wonen op een centrale plek als deze is dat het op korte afstand voorziet in bijna alle gewenste voorzieningen denkbaar, waaronder verschillende supermarkten, slagerijen, bakkerijen, winkels (afhaal)restaurants, openbaar vervoer, scholen en verschillende sportaccommodaties, derhalve alles wat u mag verwachten van wonen aan de rand van een centrum van een middelgrote stad en toch gaat de bescheiden drukte van de binnenstad hier aan je voorbij.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de fijne indeling, de goede afmetingen en de mogelijkheden.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1829
Perceelgrootte
82 m²
Woonoppervlakte
65 m²
Inhoud
275 m³
Schuur/berging
19 m²
Garage
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2018
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie