Diamant 17

Verkocht

Diamant 17

1761 VA

Anna Paulowna

Bouwjaar

2003

Perceel

123 m²

Woning

108 m²

Slaapkamers

4

OPEN HUIS aan de Diamant 17 te Anna Paulowna op dinsdag 11 oktober 2022 van 17.00 tot 19.00 uur. Kom zonder afspraak gezellig kijken!

Om een diamant glinsterend te houden dient deze zo nu en dan gepolijst te worden, voor een huis is dat niet anders, maar in het algemeen is een huis bij- en fris houden niet vanzelfsprekend, iets dat de eigenaren van dit fijne huis mét onder andere opbouw en overkapping zichtbaar wel gedaan hebben, de woning met alles wat daarbij hoort is daarom in een woord Top en daarnaast makkelijk op eigen smaak te maken, in te richten en te stylen!

Dit royaal ontworpen type huis met was al ruim van opzet, maar door de opbouw die er geplaatst is, werd het nog eenvoudiger de fijne woonruimtes de juiste invulling te geven. De woonkamer met tijdloze open keuken sluit onopvallend aan op de goed gesitueerde achtertuin met hoogwaardige veranda, iets dat niet alleen zomers goed tot zijn recht komt.

Vanaf de etage is er via de ruime overloop toegang tot drie riante slaapkamers en tot een kraakheldere badkamer voorzien van een douche, wastafelmeubel met daarboven een spiegel en een planchet, toilet en er is een raam voor het altijd zo gewenste daglicht!

De opbouw bereik je middels een vaste trap en is doordacht onderverdeeld in twee delen, een soort voorkamer en een kamer met kostbare inbouwkasten die heel goed kan dienen als slaap- studeer- of bijvoorbeeld logeerkamer.

Bijzonderheden:

  • De WTW-installatie.
  • De ruime opbouw die doordacht onderverdeeld is in twee delen.
  • De goed gesitueerde achtertuin met daarin een schuur en een hoogwaardige veranda met daarin screens en een vloer van composiet verwerkt.
  • De achtertuin en woning zijn ook achterom goed bereikbaar.
  • Medio 2019/2020 is er voor het laatst professioneel geschilderd.
  • Het is er wonen in een rustige (kind)vriendelijke omgeving.
  • Kinderopvang en basisscholen treft je op steenworpafstand.
  • Veel van de dagelijks gewenste voorzieningen zijn voorhanden (op loop- en fietsafstand).
  • Er zijn goede parkeermogelijkheden in de directe omgeving.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Tussenwoning
Bouwjaar
2003
Perceelgrootte
123 m²
Woonoppervlakte
108 m²
Inhoud
363 m³
Schuur/berging
6 m²
Garage
Energielabel
A
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2004 Intergas
Zonnepanelen
Parkeren
Openbaar parkeren

Locatie

Je treft dit leuke en interessante huis in het gemoedelijke dorp Anna Paulowna waar vele gewenste voorzieningen voorhanden zijn, zoals kinderopvang, meerdere basisscholen, winkelcentrum Molensluis, een bibliotheek, openbaar vervoer (waaronder een treinstation), sportclubs, verenigingen en zelfs een landelijk bekende dierentuin! Binnen gemiddeld twintig autominuten bereik je eveneens plaatsen als Schagen, Den Helder, Wieringerwerf en alles wat daar allemaal tussen ligt!