Doorzwin 1151

Verkocht

Doorzwin 1151

1788 KB

Julianadorp

Bouwjaar

1979

Perceel

117 m²

Woning

120 m²

Slaapkamers

4

Deze royale gezingswoning met knappe living voorzien van vloerverwarming, vier goede slaapkamers en fijne achtertuin is voorzien van allemaal splinternieuwe kunststof onderdelen, waaronder kozijnen, een pui, een voordeur en Keralit-gevelbekleding van A-kwaliteit. Bovendien zijn de voor- en achtertuin in 2020 voorzien van nieuwe bestrating, is de mechanisch ventilatie vervangen en is bijvoorbeeld de badkamer voorzien van een nieuwe regen- en handdouche. Kortom: Wij vinden het simpelweg een erg leuk huis die voor veel woningzoekers een buitenkans genoemd mag worden!

Het huis is ook nog eens bijzonder goed gesitueerd, veel van de dagelijks gewenste voorzieningen liggen vanaf deze (kind)vriendelijke locatie namelijk binnen handbereik, zoals winkelcentrum Dorperweerth en winkelcentrum de Riepel, waar u net als in verschillende winkels in de oude dorpskern terecht kan voor de dagelijkse benodigdheden. In het dorp zijn er ook verschillende basisscholen, het Junior College, kinderopvang, sportclubs en restaurants. Én laten wij niet de bijzondere natuurlijke elementen vergeten, zoals het duinengebied, strand, zee en de landerijen, allemaal aspecten die uitstekend tot hun recht komen op een locatie die al decennia in de top drie staat van Nederlandse gemeenten met de meeste zonuren! Binnen gemiddeld 15 autominuten bereikt u eveneens plaatsen als Den Helder, Schagen en Callantsoog.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de uitstekende indeling en de ruime kamers!

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1979
Perceelgrootte
117 m²
Woonoppervlakte
120 m²
Inhoud
Schuur/berging
Garage
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2019
Zonnepanelen
Parkeren
Ja, voor woning

Locatie