Coltof Makelaardij &
 Partners

Duinhof 12

Verkocht

Duinhof 12

1784 HK

Den Helder

Bouwjaar

2009

Perceel

197 m²

Woning

123 m²

Slaapkamers

4

In het speels aangelegde duinpark mogen wij deze twaalf jaar jonge hoekwoning mét garage aanbieden, een aantrekkelijk huis voor verschillende woningzoekers denken wij! De Duinhof is gelegen in het zogenaamde vissersdorp, een leuke en rustige hoek met op steenworp afstand een combinatie van verschillende dagelijks gewenste voorzieningen in Winkelcentrum Duinpassage, maar ook van natuur- en recreatiegebied Mariëndal,
de Helderse Vallei en hierdoor ook dichtbij bos, duin en strand. Een fijn gebied om in te wonen alsmede het stuk voor stuk prettige bijkomstigheden zijn om onder handbereik te hebben!

Het jeugdige en leuk ontworpen solide huis omvat logischerwijs de basis ingrediënten die je mag verwachten bij zo’n leeftijd, waaronder een fijne indeling met een ruime entree, goed in te richten living, eigentijdse keuken, vier slaapkamers (waarvan één op zolder met daarbij ook de ruimte er desgewenst nog een vijfde te creëren), een moderne badkamer en niet in de laatste plaats een royale garage voorzien van een elektrisch bedienbare overheaddeur.

De buitenruimte met aan de voorkant een parkeerplaats voor de garage en de uitstekend op het zuidwesten georiënteerde achtertuin, onder andere voorzien van verlichting, elektra en een zonnescherm uit 2020 maken het object compleet.

Op loop- en fietsafstand tref je ook nog eens vele andere belangrijke voorzieningen.
Zo zijn er o.a. verschillende scholen, sportclubs, verenigingen, supermarkten, slagerijen, bakkerijen, winkels en (afhaal)restaurants nabij en is openbaar vervoer in de vorm van bushaltes en treinstation Den Helder zuid ook goed bereikbaar.

Kortom: Het betreft een hoekwoning met garage en verschillende pluspunten. Je kan er makkelijk je eigen sfeer in aanbrengen alsook er uitbreidingsmogelijkheden zijn. Interesse? Maak snel een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging!

Voor de indeling verwijzen wij je vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
2009
Perceelgrootte
197 m²
Woonoppervlakte
123 m²
Inhoud
Schuur/berging
Garage
20
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2009
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie