Coltof Makelaardij &
 Partners

Duinvoet 19

Verkocht

Duinvoet 19

1759 JT

Callantsoog

Bouwjaar

1995

Perceel

283 m²

Woning

102 m²

Slaapkamers

3

De straatnaam geeft de locatie al prijs! Namelijk aan de voet van de herkenbare en karakteristieke duinen van badplaats Callantsoog mogen wij deze leuke en opvallend daglichtvolle twee-onder-een-kapwoning met onder andere ruime oprit, garage en gezellige overkapping aanbieden!

Het relatief jonge huis dat dateert van 1995 bestaat uit een degelijke basis, waaronder spouwmuren en betonvloeren. De indeling op de begane grond is mede door de erker en openslaande tuindeuren speels en daglichtvol, de etage en zolder waar naast de badkamer drie (slaap)kamers zijn is goed en praktisch ingedeeld en heeft uitbreidingsmogelijkheden in de vorm van bijvoorbeeld een dakkapel.

Het is fijn dat op de oprit desgewenst twee auto’s passen, de garage is een pluspunt en de overkapping is net als de achtertuin een bijzonder sfeervol plekje!

Je treft dit huis in de gemoedelijke badplaats Callantsoog, waar naast het strand en duinen nog veel meer mooie natuur te vinden is, waaronder heide, bos, weilanden, bloembollenvelden en zelfs in de vorm van beschermd natuurgebied zoals het befaamde Zwanenwater & het minder bekende Kooibos. Naast deze natuurelementen zijn er ook verschillende dagelijks gewenste voorzieningen voorhanden, waaronder een Albert Heijn, een Blokker, drogist, warme bakker, een basisschool, gezellige grand-cafés, restaurantjes en strandpaviljoens. Binnen gemiddeld vijftien autominuten bereik je eveneens plaatsen als Julianadorp, Den Helder en Schagen, Alkmaar ligt op ca. dertig autominuten.

Voor de indeling verwijzen wij vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan eens extra op de bijzondere indeling, de ruimte en de daarbij behorende mogelijkheden!

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1995
Perceelgrootte
283 m²
Woonoppervlakte
102 m²
Inhoud
317 m³
Schuur/berging
Garage
18
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2011
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie