Coltof Makelaardij &
 Partners

Duinweg 30

Verkocht

Duinweg 30

1789 AS

Huisduinen

Bouwjaar

1990

Perceel

1629 m²

Woning

309 m²

Slaapkamers

4

Dit prachtig gesitueerde landhuis, direct gelegen aan natuurgebied de Grafelijkheidsduinen is één van de topobjecten in het toch al zeer fraaie Huisduinen.

We spreken hier van een droomplek: Niet voor niets liet Napoleon Bonaparte er begin 18e eeuw Fort Kijkduin aanleggen, hij zag toentertijd al grote waarde in de strategische ligging en zal ook toen al genoten hebben van de prachtige vergezichten, het ruige duinlandschap en de frisse zeelucht. Maar ook heden ten dage zien visionairs deze plek nog steeds als een tactisch meer dan goede locatie, namelijk voor mensen die exclusief en rustig met rondom natuur, waaronder duinen, strand en zee willen wonen.

Huisduinen ligt tegen Den Helder aan, een stad die al decennia in de top drie staat van Nederlandse steden met de meeste zonuren, waar files uit den boze zijn en waar niet de heldere lucht ontsierd wordt door vliegtuigen, kortom: Een stad die steeds vaker ontdekt wordt door liefhebbers van sereniteit en natuurschoon, een plaats in opkomst!

Het markante landhuis met rietenkap heeft een buitengewoon charmante uitstraling, is in 1990 kwalitatief hoogwaardig en onder architectuur gebouwd en is ondanks de respectabele grootte bijzonder sfeervol en gemoedelijk. Zoals het bij een dergelijk object hoort begint de indeling bij een representatieve en grote ontvangsthal, is er vanzelfsprekend een royale living met daarin meer dan genoeg plek voor het daarin ruim opstellen van het zit- en eetgedeelte, zijn er maar liefst vijf uitstekende slaapkamers, twee badkamers, twee separate toiletten, een riante keuken, bijkeuken, inpandige garage, drie zolders en niet in de laatste plaats een sierlijk aangelegde kavel met voor- en achtertuin waarin weloverwogen onder anderen de oprit, verschillende terrassen en een romantisch tuinhuis met eveneens een rietenkap zijn opgenomen.

Maar er zijn meer aspecten noemenswaardig! Waaronder dat het huis levensloopbestendig genoemd mag worden, dit omdat de master bedroom zich op de begane grond bevindt, heel praktisch en fijn met een badkamer ernaast. Dat de halfopen keuken zich grotendeels onttrekt uit het beeld van een deel van de living, maar deze er zogezegd toch gezellig bij hoort. Er vanuit de verschillende zithoeken privacyvol zicht is over de geweldige kavel, dat dit een rijk gevoel geeft, net zoals dit in hoge mate geldt voor de luxe vide op de etage, die daar aansluitend de vier slaapkamers, een toilet en badkamer heeft.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de uitzonderlijke indeling en de perfecte afmetingen.

Enthousiast geworden? Dat kunnen wij ons voorstellen. Met dit landhuis koopt u dan ook echt één van de absolute topobjecten uit de wijde omgeving. Met veel plezier maken wij met u een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1990
Perceelgrootte
1629 m²
Woonoppervlakte
309 m²
Inhoud
1120 m³
Schuur/berging
Garage
39
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
4
CV-ketel
2017
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie