Coltof Makelaardij &
 Partners

Emmastraat 103-105

Verkocht

Emmastraat 103-105

1782 PC

Den Helder

Bouwjaar

1882

Perceel

128 m²

Woning

211 m²

Slaapkamers

4

Dit hoekhuis is zonder aarzelen in één woord samen te vatten: Uniek!
Het is opmerkelijk ruim van opzet (netto ca. 211m²), omdat er twee objecten zijn samengevoegd en het is gaaf, doordacht en ook zeer gebruiksvriendelijk ingedeeld. Het geheel beschikt over verschillende features die van toegevoegde waarde zijn, waaronder vier (slaap)kamers, twee badkamers, een luxe keuken, een mooie studeerkamer, functionele ruimten zoals twee inloopkasten en een berging en niet in de laatste plaats zijn er twee dakterrassen, waarvan onder andere een xxl-versie die aansluit op een bijzonder sfeervolle loungeruimte met gashaard, openslaande terrasdeuren en met rondom zicht over de stad en op het stadspark.

De aandacht die aan de afwerking is besteed vinden wij ook noemenswaardig, denk dan aan kwaliteits-vloer en wandafwering (bijvoorbeeld pvc- en tegelvloeren met bijpassende plinten), strak stucwerk, deuren en beslag, hardhouten kozijnen, te veel om op te noemen!

Het ontwerp met kwalitatief hoogwaardig zinken dak, gevel- en boeidelenbekleding, sierluiken en knap metselwerk maken het markante pand een fantastisch object om in te wonen, kom je het zelf ervaren tijdens een vrijblijvende bezichtiging?

De locatie is ook nog eens een meerwaarde, namelijk aan het nieuwe stadspark in ontwikkeling. Vanuit de woning loop je binnen enkele minuten het stadshart met al zijn winkels en dagelijkse voorzieningen in. Tevens tref je op loopafstand Willemsoord met zijn vele leuke restaurants, een bioscoop, enkele musea, theater “de Kampanje” en niet te vergeten ons makelaarskantoor. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer en kunt u vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit.

Voor de indeling verwijzen wij je vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de waanzinnig gave verdeling van de ruimten alsmede op de uitstekende afmetingen. Onze tip is om naast de plattegronden de foto’s te leggen, dan krijg je al een goede indruk. Sfeer proeven en je laten overtuigen van de ruimte en mogelijkheden is vanzelfsprekend het beste te doen tijdens een uitgebreide rondleiding, bij interesse bel ons dan op 0223-200005, met alle plezier proberen wij dan een bezichtiging met u in te plannen.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1882
Perceelgrootte
128 m²
Woonoppervlakte
211 m²
Inhoud
751 m³
Schuur/berging
17 m²
Garage
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
CV-ketel
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie