Emmastraat 57

Verkocht

Emmastraat 57

1782 PB

Den Helder

Bouwjaar

1996

Perceel

71 m²

Woning

78 m²

Slaapkamers

3

Rustig gelegen in de authentieke Emmastraat en zodoende gunstig gesitueerd aan de rand van het stadhart, staat dit verrassende huis uit 1996 met energielabel A. Door de strakke voorgevel en mede door zijn betonnen begane grondvloer, fijne living, nette keuken en badkamer, drie slaapkamers en keurige berg- en buitenruimte heeft deze woning niet alleen een goede basis, maar ook een fijne indeling met goede afmetingen. Kortom: Dit voor de omgeving opvallend en relatief jonge huis lijkt ons een leuke frisse start!

Nu de facelift van het Helderse stadshart met grote sprongen prachtig zichtbaar wordt kunnen wij wel stellen dat wonen in dergelijke authentieke straatjes zoals deze, prettig en rustig gelegen aan de rand van het centrum behoorlijk populair geworden is. Vele gewenste voorzieningen zijn zoals u in een stadshart mag verwachten binnen handbereik, zoals supermarkten, scholen, sportclubs, de bibliotheek en restaurants, maar ook duinen, strand, zee en de groene zeedijk zijn natuurlijk nabij! Het prachtige theater “de Kampanje” vindt u op het Willemsoord complex dat op loop- en fietsafstand te vinden is, net als o.a. de restaurants, een bioscoop, een jachthaven en musea die u daar kan vinden. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer en ben je vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan eens in het bijzonder op de woonkamer, de drie slaapkamers, op de schuur en in het algemeen op de mogelijkheden!

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1996
Perceelgrootte
71 m²
Woonoppervlakte
78 m²
Inhoud
Schuur/berging
5 m²
Garage
Energielabel
A
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
CV-ketel
2007
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie