Emmastraat 69

Verkocht

Emmastraat 69

1782 PB

Den Helder

Bouwjaar

1905

Perceel

149 m²

Woning

107 m²

Slaapkamers

3

Opvallend verrassend is deze naar wij ons hebben laten vertellen voormalig bibliotheek, een niet alledaagse karakteristieke woning waar waarneembaar aandacht en liefde aan besteed is. Het heeft ook nog eens een verscheidenheid aan pluspunten, waaronder een woonkamer die heel charmant uit twee delen bestaat, een voor- en achterkamer waar tevens de hoogte in het oog springend is. De keuken is keurig netjes en naast verschillende apparatuur uitgevoerd met vloerverwarming. De drie goede slaapkamers en ruime badkamer op de etage zijn eveneens noemenswaardig. Net als hetgeen je buitenom treft, namelijk de voorgevel die robuust en authentiek is en de voor daar opmerkelijk royale en daarbij knap aangelegde achtertuin die onder andere is ingericht met een in 2020 grotendeels nieuw opgebouwde garage/schuur met daartegenaan een prachtige en sfeervolle overkapping. Kortom: Zoek je iets moois en karakteristieks? Kom dan gezellig kijken!

Nu de facelift van het Helderse stadshart met grote sprongen prachtig zichtbaar wordt kunnen wij wel stellen dat wonen in dergelijke authentieke straatjes zoals deze, prettig en rustig gelegen aan de rand van het centrum behoorlijk populair geworden is. Vele gewenste voorzieningen zijn zoals u in een stadshart mag verwachten binnen handbereik, zoals supermarkten, scholen, sportclubs, de bibliotheek en restaurants, maar ook duinen, strand, zee en de groene zeedijk zijn natuurlijk nabij! Het prachtige theater “de Kampanje” vindt u op het Willemsoord complex dat eveneens op loop- en fietsafstand te vinden is, net als o.a. de restaurants, een bioscoop, een jachthaven en musea die u daar kan vinden. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer en ben je vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan eens in het bijzonder op de woonkamer, de drie slaapkamers en badkamer op de etage alsook op de schuur en overkapping van dit superleuke huis.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1905
Perceelgrootte
149 m²
Woonoppervlakte
107 m²
Inhoud
Schuur/berging
22 m²
Garage
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2016
Zonnepanelen
12
Parkeren

Locatie