Fabrieksgracht 89

Verkocht

Fabrieksgracht 89

1781 CW

Den Helder

Bouwjaar

1925

Perceel

139 m²

Woning

100 m²

Slaapkamers

2

De voorkant met mooie authentieke gevel, de evenzo mooie nis met voordeur aldaar en de met glas-in-lood ingezette voorramen maken dit charmante huis met typische jaren-30 details een heuse blikvanger!

Meteen in de woonkamer voelt het met een voor- en achterkamer, nisjes en een schouw met daarvoor een gaskachel erg gezellig. Vanuit de achterkamer is er allereerst toegang tot de nette keuken voorzien van een elektrische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en vriezer, daarna volgt er een tussenruimte c.q. bijkeuken waarvandaan toegang is tot het toilet en tot de inpandige werkruimte/schuur.

In de hal/entree is er de trapopgang naar de etage waar vanaf de overloop toegang is tot drie bijzonder goede slaapkamers (zie de plattegrond v/d etage) en tot de badkamer voorzien van douche, wastafel, planchet en spiegel. Middels een vlizotrap komt u op de vliering.

De achtertuin is best diep en voorzien van een tuinhuis, zomers is het er heerlijk van de zon genieten!

Je bent vanaf deze locatie niet alleen maar dichtbij het stadshart, maar het is ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van andere stadsdelen, zoals de Schooten, Nieuw Den Helder en Huisduinen. Moeiteloos ben je vanaf deze plek ook “de stad” uit en ligt het centraal station gewoon op loopafstand. Nagenoeg alle gewenste voorzieningen zijn binnen handbereik, zoals supermarkten, scholen, sportclubs en restaurants. Duinen, strand en zee zijn in Den Helder natuurlijk nooit ver weg!

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan eens in het bijzonder op de etage, die is tamelijk uniek.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1925
Perceelgrootte
139 m²
Woonoppervlakte
100 m²
Inhoud
345 m³
Schuur/berging
Garage
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
CV-ketel
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie