Burgemeester Ritmeesterweg 22 55-94

Nieuw

Burgemeester Ritmeesterweg 22 55-94

1784 NV

Den Helder

Bouwjaar

2021

Perceel

Woning

Slaapkamers

Op dit opvallend goed doordachte, georganiseerde en bijzonder goed beveiligde garagepark met onder meer cameratoezicht mogen wij boxen te huur aanbieden van verschillende formaten en tegen variabele huurperiodes vanaf drie maanden, superhandig en flexibel dus!

Op dit moment (medio maart 2023) loopt de actie: 6 maanden huren = 5 maanden betalen en 12 maanden huren = 10 maanden betalen.

De verschillende afmetingen die wij kunnen aanbieden:

Box B.3 – 16.1 m² € 202,- p/mnd. exclusief btw en € 18,99 servicekosten:
• Lengte 5.7 meter
• Breedte 2.8 meter
• Hoogte 2.6 meter
• Doorrijhoogte 2.45 meter

Box C – 18.9 m² € 240,- p/mnd. exclusief btw en € 18,99 servicekosten:
• Lente 6.7 meter
• Breedte 2.8 meter
• Hoogte 2.6 meter
• Doorrijhoogte 2.45 meter

Box E.3 – 21.7 m² € 270,- p/mnd. exclusief btw en € 18,99 servicekosten:
• Lengte 7.7 meter
• Breedte 2.8 meter
• Hoogte 2.6 meter
• Doorrijhoogte 2.45 meter

In de meeste gevallen is er van ieder type box wel eentje per direct beschikbaar, wilt u actuele informatie, een bezichtiging aanvragen of vrijblijvend een gepast voorstel ontvangen, dan kunt u gerust contact opnemen met het kantoor van Mulder & Versteeven Makelaars (0223-615409) of dat van Coltof Makelaardij & Partners (0223-200005). Uiteraard bent u ook op de betreffende kantoren, respectievelijk aan de IJsselmeerstraat 284– en Willemsoord 52D te Den Helder van harte welkom tijdens kantooruren.

De boxen staan dus op een “state of the art” garagecomplex, waar in hoge mate aandacht is besteed aan beveiliging, maar ook aan afwerking, gemak en comfort. Heel fijn is dat de opslagruimten 24/7 te betreden is, zodoende ideaal voor onder andere een (zakelijke) opslag, om er te klussen, maar is het ook een veilige plek om een auto of motor te stallen. De opslagruimten zijn voorzien van een betonvloer (maximale vloerbelasting 350 kg/m²), een Hörmann secionaaldeur, elektra (16 ampère) en een alarminstallatie tegen inbraak en brand met directe verbinding naar een meldkamer die opvolging kan geven aan een bewakingsdienst. Het terrein beschikt heel prettig over eigen sanitaire voorziening en is voorzien van industriële schuifpoorten die te openen zijn met keytag-lezers.

Kortom: De boxen zijn klaar voor gebruik en nagenoeg direct te aanvaarden. Een van de weinige dingen die u zelf dient te regelen is een inboedelverzekering die op maat is voor hetgeen u gaat stallen!

Wilt u zichzelf komen overtuigen van de mogelijkheden en het niveau van dit complex, laat het ons weten, met alle plezier geven wij namelijk een rondleiding en zijn wij u van dienst!

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Garageboxen
Bouwjaar
2021
Perceelgrootte
Woonoppervlakte
Inhoud
Schuur/berging
Garage
Vanaf 18m2
Energielabel
Niet verplicht
Aantal kamers
1
Aantal slaapkamers
Aantal badkamers
CV-ketel
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie

Het garagepark is heel efficiënt gesitueerd aan de rand van Den Helder, (Nieuw Den Helder Zuid West), daarom is het makkelijk aan te rijden vanuit ieder stadsdeel, maar ook heel goed vanuit Juliandorp en gemeenten zoals Hollands Kroon en Schagen.